szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Rejtett leállítás-programozó az XP-benBár különféle...

Rejtett leállítás-programozó az XP-ben
Bár különféle segédprogramokkal könnyen ütemezhetjük a Windows XP leállítását, a beépített alkalmazásánál nincsen egyszerűbb. Különösen, ha ilyen sokoldalú kis programról van szó.
Tovább a teljes cikkhez...

Mentse le és állítsa vissza Gmail levelezését, egyszerűen
Bár elég kicsi a valószínűsége, hogy a Gmail-en tárolt leveleinknek baja essen, néha azért szükségünk lehet rá, hogy biztonsági másolatot készítsünk róluk. Íme egy megoldás, több platformra.
Tovább a teljes cikkhez...

Photoshop: a 10 legmegdöbbentőbb celeb manipuláció
Már csak pár nap van hátra Photoshop játékunk indulásáig, nem bírtuk megállni, hogy ne készítsünk egy újabb kedvcsináló galériát...
Tovább a teljes cikkhez...

Több fájl vagy mappa kényelmes és gyors átnevezése
Ha egyszerre több fájlt szeretnénk átnevezni, a Windows nem nyújt erre igazán kényelmes megoldást. Mi azonban tudunk mutatni egy ügyes programot, amelyet telepíteni sem kell.
Tovább a teljes cikkhez...

Elég volt a vírusokból! Menjen biztosra!
Ha nem bízunk meg kellően a telepített antivírus szoftverünkben és szeretnénk több vírusirtóval is ellenőrizni egy internetről letöltött állományt, íme a legegyszerűbb megoldás.
Tovább a teljes cikkhez...

Windows gyorsítás egyetlen gombnyomással
Placebo hatás, vagy valóban lehetséges, hogy a Windowst egyetlen gombnyomással villámgyorssá tegyük? Most megpróbáljuk megadni a választ egy ingyenes programmal.
Tovább a teljes cikkhez...

Legyen zenélő Firefoxa!
Ügyes, de kissé csendes jószág a Firefox. Egy kiegészítővel viszont még arra is rábírhatjuk, hogy hangokkal jelezzen, sőt akár zenéljen a különböző tevékenységeknél.
Tovább a teljes cikkhez...

Látványos és humoros önarcképek, pillanatok alatt
Az alábbi megoldással akkor is sikert arathatunk fotóinkkal ismeretségi körünkben, ha nem igazán konyítunk a képszerkesztő programokhoz és semmit sem tudunk a fotózásról.
Tovább a teljes cikkhez...

Gyors és jól használható ingyenes videokonvertáló
Nehéz megmondani, hogy videót konvertálni öröm vagy lelki kényszer, mégis sok felhasználót foglal le ez a tevékenység. Számukra itt egy gyors és ingyenes alternatíva.
Tovább a teljes cikkhez...

Gyors, kényelmes és hordozható képnézegető, ingyen
A számtalan képnézegető között nehéz megtalálni a megfelelőt. A Picasa és az IrfanView talán a legnépszerűbbek, de van, aki másra szavaz. Mi most egy villámgyors hordozható alkalmazást mutatunk.
Tovább a teljes cikkhez...

Alkalmazkodjon a gazdasági válsághoz, ingyenes megoldásokkal
Az, hogy az állam miként oldja meg a kilábalást a sokat emlegetett válságból, gazdasági és politikai kérdés, amelybe mi nem szeretnénk belefolyni. Ám arra van ötletünk, miként lehet az otthoni pénzügyeket kordában tartani.
Tovább a teljes cikkhez...


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!