szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Töltsön le vagy készítsen különleges csengőhangokat...

Töltsön le vagy készítsen különleges csengőhangokat ingyen
Csengőhang-készítő programból rengeteg van, de az igazán kényelmesen használhatók általában fizetősek. Íme egy ingyenes megoldás, amelyet még telepíteni sem kell, és több platformon is működik.
Tovább a cikkhez

Különleges analóg óra a Windows Tálcájára
Az idő fontos tényező mindannyiunk életében. Annyit bámuljuk az órát, hogy néha nem árt legalább egy kis változatosság. Nos, e remek ingyenes programmal ez is megoldható.
Tovább a cikkhez

Írjon angol szövegkiejtő programot 1 perc alatt!
Lepjük meg ismerősünket egy alig 200 bájtos programmal, amely Windows XP-n és Vistán ki tudja ejteni a beleírt angol szövegeket és számokat! Utóbbi lehetőség hatalmas segítség lehet annak, aki most tanulja angolul a számokat.
Tovább a cikkhez

Cserélje le USB memóriakulcsának ikonját
Ha több USB kulcsot is használunk és első pillantásra szeretnénk őket megkülönböztetni amikor csatlakoztattuk a rendszerhez, használjuk ezt az apró “trükköt”.
Tovább a cikkhez

Ablakok méretezése a Windows 7 módszerével, Windows XP-n
Egy ingyenes programmal ablakokat méretezhetünk, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogyan az a Windows 7 béta változatában látható. Az új Windows egyik kényelmesnek mondható újítása ez, de nem hagyjuk, hogy az XP-t használók nélkülözni kényszerüljenek...
Tovább a cikkhez

Amit talán nem tudott a mobiltelefonról
Emberek milliárdjai használnak mobiltelefont, szerte a világon. Beszélgetés közben azonban kevesen gondolnak bele, hogy valójában milyen technológiák állnak egy-egy, akár a bolygónkat is megkerülő hívás mögött.
Tovább a cikkhez

Nélkülözhetetlen biztonsági szoftverek USB memóriakulcsra
Az USB-s memóriakulcsok egyre olcsóbbak, így egyre népszerűbbek is. Ám ahhoz, hogy adatainkat biztonságban hordozhassuk ezeken, nem árt egy kis óvatosság.
Tovább a cikkhez

Látványos többfunkciós naptár az XP Asztalra, magyarul
Egy ízléses és jól használható ingyenes naptárprogramot mutatunk ezúttal, amely amellett, hogy folyton szem előtt van, még a tennivalóinkra is figyelmeztet.
Tovább a cikkhez

10 tuti tipp, amellyel őrületbe kergethetők a rendszergazdák
Szakadatlan macska-egér harc folyik a vállalati IT-felelősök, azaz a rendszergazdák és cégük dolgozói között: míg az előbbiek mindent elkövetnek a kényes adatok biztonságáért, a munkavállalók többre tartják a kényelmet, s megpróbálják kicselezni az informatikai rendszerek felelőseit.
Tovább a cikkhez

Lenyűgöző planetárium otthonra, ingyen, 23 GB képanyaggal
Az emberek érdeklődése sokféle és vegyes, egyvalamiben azonban szinte mindannyian megegyezünk. Imádjuk bámulni a világűrt és a csillagokat. Főleg otthonról.
Tovább a cikkhez

Töltsön le bármilyen videót és zenét!
Az internet valóságos kincsesbánya, ha zenéről és videóról van szó. Ha kedvenceinkért nem akarunk folyton visszajárni az adott oldalra, töltsük le azokat a gépünkre. Máris megmutatjuk, miként!
Tovább a cikkhez


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!