szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Windows XP már nem mai darab, de rossznak éppen nem mondható.

A Windows XP már nem mai darab, de rossznak éppen nem mondható. Kényelem és látvány szempontjából viszont ráfér a tuningolás. Már rengeteg megoldást mutattunk a felület csiszolására, vagy éppen a Windows Asztal lehetőségeinek kihasználására. Ezúttal egy olyan megoldást mutatunk, amivel mozgalmasabbá tehetjük a felületet. Az ÜberIcon segítségével könnyedén megoldható, hogy amikor egy ikonra duplán kattintunk (megnyitunk egy mappát, elindítunk egy programot stb.) látványos animációval jelezze a rendszer, hogy vette az utasítást.

Látványosabb reakció a kattintásra

Az effektek működnek az Asztalon és az Intézőben is. A Tálcára leülő kis ikonra kattintva tudunk választani - az amúgy magyar nyelvű menüben - a különféle effektek között. A programhoz alapból háromféle effektet kapunk, de letölthetünk hozzá továbbiakat is innen.
Az effekteknek ára van, mivel 5 MB RAM-ot sajátít ki a program, de teljesítmény csökkenést nem okoz. Ha ennyit még hajlandóak vagyunk feláldozni a szabad memóriából a kicsit mozgalmasabb XP-ért, érdemes próbát tenni vele, hiszen ingyenes programról van szó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az oltással foglalkozik a South Park újabb egyórás különkiadása

Az oltással foglalkozik a South Park újabb egyórás különkiadása

Harmadával esett vissza az OTP nyeresége 2020-ban, de Csányi Sándor elégedett

Harmadával esett vissza az OTP nyeresége 2020-ban, de Csányi Sándor elégedett

620 lóerő már elég lesz az új BMW M3/M4-ben?

620 lóerő már elég lesz az új BMW M3/M4-ben?