szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Szórakoztató Elektronikai Szövetség által létrehozott Nemzetközi CES...

A Szórakoztató Elektronikai Szövetség által létrehozott Nemzetközi CES 2009, a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállítása 2009. január 8. és 11. között visszatér Las Vegasba.

A 2009-es Nemzetközi CES-en a Sony Pictures Television bemutatja rendkívül széles skálájú szolgáltatási platformját, emellett, az Amerikában immár 25 éve nagy sikerrel futó Jeopardy! című kvízműsor negyed évszázados évfordulója alkalmából a Celebrity Jeopardy! epizódjait is itt forgatják majd, a speciálisan a CES-en épített show állványon.

„A Sony Pictures Television vezető szórakoztatóipari vállalatként óriási mértékben hajtja előre az új technológiák áttörését a szórakoztató elektronikai társadalom felé” - mondta Gary Shapiro, a Szórakoztató Elektronikai Szövetség (CEA) elnök-vezérigazgatója. „A digitális szórakozás és az elektronika összeolvadása a 2009-es Nemzetközi CES-en – a legújabb technológiai innovációk és trendek világméretű kiállításán –  sokkal látványosabb lesz, mint eddig valaha. A SPT ismét azzal a tervvel érkezik a 2009-es CES-re, hogy ámulatba ejtse a látogatókat és megerősítése a Nemzetközi CES, a szórakoztató és elektronikai piac globális találkozási pontjaként betöltött szerepét” – tette hozzá Shapiro.

„A CES páratlan megjelenési lehetőséget biztosít számunkra annak bemutására, hogy a megfelelő tartalom és eszköz találkozása hogyan változik ámulatba ejtő szórakozássá” – mondta Steve Mosoko, a Sony Pictures Television igazgatója. „A Jeopardy! egy olyan műsor, amelyet a platformok keresztezésének köszönhetően a nézők különböző szórakoztató elektronikai eszközökön keresztül követhetnek. Nagyon örülünk, hogy a CES résztvevői számára bepillantást biztosíthatunk Amerika egyik kedvenc TV show-jába.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Igénytelenség, hányinger – a Pesti TV „libsiző” riportját osztja az SZFE új kezekben lévő Facebook-oldala

Igénytelenség, hányinger – a Pesti TV „libsiző” riportját osztja az SZFE új kezekben lévő Facebook-oldala

Íme, a kormány árnyékköltségvetése: így jött össze az 5 ezer milliárd forintos hiány

Íme, a kormány árnyékköltségvetése: így jött össze az 5 ezer milliárd forintos hiány

Az én hetem: Parti Nagy Lajos elmondja, beoltatná-e magát az orosz vakcinával

Az én hetem: Parti Nagy Lajos elmondja, beoltatná-e magát az orosz vakcinával