szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A GPS jövője, avagy a Navigáció 2.

A GPS jövője, avagy a Navigáció 2.0
A jelenleg kapható navigációs eszközök pontossága, sebessége már eljutott arra a szintre, ahonnan túl nagy igény nincs a továbblépésre. A fejlődés ezért a minél kényelmesebb használat és az egyre valósághűbb megjelenés irányába mutat.
Tovább a cikkhez...

Az utolsó pillanatban is ajándékot keres? Ezeket vegye!
Ahogy tavaly is tettük, megpróbálunk idén is egy kis válogatással szolgálni azoknak, akiknek nincs ötletük, milyen ajándékot is vehetnének szeretteiknek.
Tovább a cikkhez...

Kedvenc szoftvereink 2008-ban
Lassan vége az évnek, így arra gondoltunk, hogy a tavalyhoz hasonlóan idén is „kitálalunk”, azaz megmutatjuk, mely szoftverek voltak 2008-ban a kedvenceink.
Tovább a cikkhez...

Az OS X egyik nagyszerű megoldása a Windowsra, ingyen!
Ha valaki megirigyelte volna az OS X Leopard Stacks lehetőségét, annak nem kell emiatt rögtön platformot váltania. Íme a Stacks windowsos változata, teljesen ingyen.
Tovább a cikkhez...

Így készíthet 3D-s filmet, pillanatok alatt
Úgy érzi, egy Spielberg-szintű rendező veszett el önben? Vagy csak szeretné a honlapját feldobni néhány látványos saját készítésű filmmel, de nem ért a 3D animációkhoz? Itt az ingyenes megoldás!
Tovább a cikkhez...

Windows karbantartás és gyorsítás, most még egyszerűbben
Ha a Windows karbantartásáról van szó, vannak olyan programok, amelyek azonnal eszébe jutnak szinte mindenkinek. Most éppen az egyik ilyen alkalmazásból jelent meg az új verzió.
Tovább a cikkhez...

Győződjön meg arról, hogy valóban egészséges-e a számítógépe!
Fura zajokat hall számítógépe belsejéből? Vagy csak meg szeretne bizonyosodni arról, hogy minden rendben van gépével? A következő, többnyire ingyenes egészség-megőrző tippek mindenképpen jól jöhetnek.
Tovább a cikkhez...

Xperia X1: okostelefon kérdőjelekkel
A Sony Ericsson legtöbb telefonját elnézve általában elégedetten bólogat az ember. Nem sok kivétel akad. Immár két hete nyúzok egy Xperia X1-et, így gondoltam időszerű megosztani a tapasztalatokat.
Tovább a cikkhez...

Kurzor eltüntetése XP alatt
A Windows felhasználóknak sokszor olyan apró problémáik vannak, amelyekre szinte nincs megoldás.
Tovább a cikkhez...

Zenék letöltése a Youtube-ról – Music Downloader
A Youtube egy videómegosztó oldal, ez igaz – és mégis, hihetetlen mennyi jó és főleg máshol nehezen megtalálható zene és videoklip van rajta.
Tovább a cikkhez...

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!