szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Tényleg szabadon cserélhetünk fájlokat?

Tényleg szabadon cserélhetünk fájlokat?
Ha feltennénk a kérdést, hogy melyik a társadalom legszélesebb rétege által támogatott törvénysértés Magyarországon, akkor az „adóelkerülés” után nagy valószínűséggel az internetes fájlcsere következne.
Tovább a cikkhez

Hogyan tévézünk a (közel)jövőben?
Televíziózni szinte mindannyian szeretünk. A kis (majd egyre nagyobb és laposabb) doboz számos változáson ment át az elmúlt évtizedek során, és a változásoknak ezzel még közel sincsen vége. 

Az alábbiakban a legfrisebb trendeket mutatjuk be olvasóinknak.
Tovább a cikkhez

TOP 5: 2008 legjobb Firefox 3 kiegészítői
A Firefoxnál van gyorsabb böngésző, talán még szebb is akad, de jobban bővíthető aligha. Márpedig sokan éppen ezért szeretik a “tűzrókát”...
Tovább a cikkhez

Nézze meg a karácsonyt a világban, a Google Earth segítségével
A Google Earth egyik remek lehetősége, hogy mi magunk is bejelölhetünk a virtuális Földön fontos helyeket, majd megoszthatjuk ezt másokkal. Válogatásunkban fotókon nézheti meg, hol, milyen a karácsony.
Tovább a cikkhez

December TOP 10 iPhone programja
Elszakadva az iTunes eladási és letöltési TOP listájától, mi a saját kedvenceinket szeretnénk ajánlani az iPhone felhasználóknak. 

Lássuk az e havi tízes listát.
Tovább a cikkhez

250 ezer ingyen nézhető magyar film
Remek ajándékot kínál az ünnepekre a Nemzeti Adovizuális Archívum (NAVA): az év végéig ingyen böngészhetünk az elmúlt 77 év hazai mozgókép-terméséből.
Tovább a cikkhez

2008 legjobb ingyenes Windows kiegészítői
Idén is rengeteg ingyenes kiegészítőt mutattunk be oldalunkon. Mivel mindjárt vége az évnek, gondoltuk, csokorba gyűjtjük a - szerintünk - legjobbakat.
Tovább a cikkhez

A látható zene: játék hangokkal és a részecskékkel
Napjaink multimédiától fulladozó világában, elég nehéz különlegeset és újszerűt alkotni – szerencsére van, akinek még mindig sikerül.
Tovább a cikkhez

Zene mentőakció: digitalizáljuk régi felvételeinket!
A Media Digitalizer nevű kis szoftver minden feladatot elvégez, amire csak egy analóg/digitális konvertálásnál szükség lesz – a felvételtől a hangminőség javításán keresztül egészen a DVD-re írásig.
Tovább a cikkhez

Kipróbáltuk: Tomb Raider Underworld
Soha nem szerettem Lara Croft-ot: szerintem nevetségesen nagyok a mellei, ráadásul indokolatlanul akrobatikusan oldja meg a feladatokat, ami egy archeológus esetében kicsit túlzás.
Tovább a cikkhez

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!