szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A logoinstant.com oldalon szabadon tallózhatunk nekünk tetsző logó után kutatva.

A logoinstant.com oldalon szabadon tallózhatunk nekünk tetsző logó után kutatva. Amelyik megtetszik, azt rögtön le is tölthetjük, és Photoshopban vagy más képszerkesztőben átírhatjuk rajta mondjuk a feliratokat, vagy elvégezhetünk apróbb módosításokat, ha szükséges. A letöltött logókhoz a PSD fájlok mellett adott esetben az Illustratorban átszerkeszthető vektoros képeket is megkapjuk (a használt fontok letöltéséhez is kapunk útmutatót a csomagban található szöveges állományban). Így teljesen a saját elképzeléseinknek megfelelőre alakíthatjuk az eredeti, profi ötletet.

Egyelőre nem nagy a választék, de folyamatosan bővül

A tökéletes végeredményhez persze nem árt a legalább minimális szintű grafikai ismeret (és Photoshop vagy más, PSD fájlokat kezelő képszerkesztő) sem, és ha komoly cégnek és nem saját webkettes oldalunknak akarunk logót kreálni, jobban járunk, ha felkérünk egy hozzáértőt a tervezésre. Bármilyen furcsa ugyanis, sok múlhat egy jól eltalált logón is (a letölthető logók ízlésesek, de nem biztos, hogy tökéletesen „jelképeznek” egy adott céget).

A letöltött logót tetszőlegesen alakíthatjuk

Ám ha csak a blogunkat, weblapunkat szeretnénk csinosítani, vagy sürgősen szükségünk van egy ízléses és profin kivitelezett logóra, ingyen, akkor a LogoInstant oldalt nekünk találták ki! A gyűjtemény egyelőre nem nagy, de folyamatosan bővítik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Így készült a Google logó

Az oly sokat mondó, ám egyszerű Google logó tervezője nem más, mint a brazíliai születésű Ruth Kedar. Bizony, a Google logót egy hölgy tervezte, ezzel is bizonyítva a gyakran emlegetett állítást, miszerint a gyengébb nem sokkal jobb ízléssel és szépérzékkel rendelkezik a férfiakénál.

techline.hu Tech

Alma logós almák

Mindannyian hallottunk már az Apple (alma) nevű cégről, és az Apple iPod termékről.

Az irodai munkavégzéshez szinte már csak egy telefon kell

Az irodai munkavégzéshez szinte már csak egy telefon kell

Elvesztette a tolvaj a polgármesteri hivatalról ellopott magyar zászlót, visszament az EU-sért – videó

Elvesztette a tolvaj a polgármesteri hivatalról ellopott magyar zászlót, visszament az EU-sért – videó

Kizárja a kapitalizmus azt, hogy ne ártsunk?

Kizárja a kapitalizmus azt, hogy ne ártsunk?