szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Így juthat ingyen, profi logóhozLogót szeretne új cégéhez, weblapjához?

Így juthat ingyen, profi logóhoz
Logót szeretne új cégéhez, weblapjához? Íme egy weboldal, ahonnan teljesen ingyen tölthet le professzionális logókat, amelyeket azután kedvére átszabhat.
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb ingyenes CD- és DVD-katalógus program
Néha olyan programokba botlik az ember az interneten, hogy csak tátja tőlük a száját. Különösen akkor, ha egy jól megírt alkalmazást ingyen vágnak utána, „szörfözés” közben.
Tovább a cikkhez >>>

Csillagok háborúja és más rejtett játékok az OpenOffice-ban
Sok szoftverben találhatunk rejtett üzeneteket, funkciókat. Az OpenOffice Munkafüzet programjában több játék is megbújik.
Tovább a cikkhez >>>

Öt dolog, amivel tényleg lehet pénzt keresni a neten
Keressen pénzt az interneten – se szeri, se száma az ilyen és ehhez hasonló reklámoknak. Persze egyik sem igaz: de akkor mégis, hogyan kereshetünk pénzt a neten?
Tovább a cikkhez >>>

Kockázatosak a közösségi oldalak?
A közösségi oldalak, mint amilyen a Facebook, a Myspace vagy például a magyar iWiW, a legdinamikusabban fejlődő webkettes szolgáltatások közé tartoznak. Hatalmas lehetőségek rejtőznek bennük – és persze hatalmas kockázatok!
Tovább a cikkhez >>>

Ingyenes MSN vírus-eltávolító
Vírusokkal, trójai programokkal és egyéb kártékony kódokkal tele van a net – ez nem újdonság. A speciális vírusokhoz azonban speciális vírusirtóra van szükség…
Tovább a cikkhez >>>

Fantasztikus, ingyenes kiegészítő a Wordhöz
Aki nap mint nap használja a Microsoft szövegszerkesztőjét, meglepően hatékony segédeszközre tehet szert az ingyenes WordToys-zal. Ez a program ugyanis több tucatnyi új funkcióval egészíti ki a Wordöt.
Tovább a cikkhez >>>

Nyomtasson saját 2009-es naptárakat, ingyen
Ismét eltelt egy év, de még csak az elején vagyunk az aktuálisnak, így hát időszerű, hogy aki nem szerzett be - vagy nem is kedveli az - előre elkészített naptárakat, az kinyomtassa a saját készítésűt.
Tovább a cikkhez >>>

Konvertálja videóit könnyen és gyorsan, ingyenes programmal
A videokonvertálás valahogy örök slágertéma a felhasználók között. Valószínűleg ez az oka, hogy rengeteg ingyenes és fizetős megoldás közül választhatunk. Íme egy remek ingyenes konvertáló.
Tovább a cikkhez >>>

Hasznos, ingyenes szoftver IWIW-ezőknek
Szinte minden ismerősömnek egy kérdése van az IWIW-el kapcsolatban: hogyan tudok képeket „kicsinyíteni”, majd feltölteni?
Tovább a cikkhez >>>

Tartsa mindig frissen programjait, egyszerűen
Pár éve még ahhoz volt hozzászokva az ember, hogy évente vagy havonta jelennek meg új verziók, alverziók egy-egy programból. Manapság szinte hetente - ha nem naponta - tölthetjük le a frissítéseket.
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!