szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Free Video Converter az Extensions for Windows csomag készítőinek a munkája, és...

A Free Video Converter az Extensions for Windows csomag készítőinek a munkája, és ingyenesen letölthető innen.
A program több szempontból is érdekes. Az egyik, a felület, amely már most alkalmazkodik a Windows 7-ben és az Office 2007-ben megismert szalagos felépítéshez. A három „szalagon” (Home, Edit, Export) gyorsan elérhető minden fontos funkció.
A program másik érdekessége, hogy nemcsak egyetlen klipet konvertálhatunk át másik formátumba, hanem akár több, különféle formátumú klipből (AVI, MP4, MPEG1, MPEG2, QuickTime, WMV stb.) is készíthetünk egy, tetszőleges formátumú videót. Így egy lépésben letudhatjuk a konvertálást és a klipek egy fájlba tömörítését.
Természetesen a klipeket külön is exportálhatjuk, egy lépésben, sőt, arra is van lehetőségünk, hogy kijelöljünk tetszőleges részeket az Edit szalag idősávján, és ennek megfelelően daraboljuk fel a filmünket. Cikk a programról.

Licenc: freeware

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!