szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az iTunes webboltban találóan a szórakozás kategóriában...

Az iTunes webboltban találóan a szórakozás kategóriában találhatók a Fake Call vagy Fake Text alkalmazások iPhone-ra. A hamis hívásnál be tudjuk állítani, hogy kitől érkezzen a hívás, azonnal vagy egy adott idő elteltével csörögjön-e a készülékünk. A hamis hívás mindenben megegyezik az eredetivel, a képernyőn megjelennek az ekkor szokásos gombok, így kollégáink is láthatják, valós és főleg fontos hívásról van szó.

Néha bizony jól jön egy hamis SMS

A Fake Text is hasonlóan működik, nekünk kell megadni az SMS szövegét, valamint azt, hogy kitől érkezett, és persze be kell állítani, hogy mikor érkezzen meg. Hiszékeny barátainkat nagyon könnyen meg tudjuk tréfálni, hogy épp most kaptunk egy dicsérő SMS-t a főnöktől vagy tanártól.

A mindenben eredeti hívást generáló alkalmazás ingyenes, míg az SMS küldő egy dollárt kóstál.  Mindkét alkalmazás elérhető az Apple iTunes webboltjában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Gazdaságvédelmi Alapból költ a kormány 7 milliárdot kommunikációra

A Gazdaságvédelmi Alapból költ a kormány 7 milliárdot kommunikációra

Nem tartóztatják le azt a három férfit, akit a volt fradista megverésével gyanúsítanak

Nem tartóztatják le azt a három férfit, akit a volt fradista megverésével gyanúsítanak

Megfertőződött Pápán egy kisgyerek, bezárták az óvodát

Megfertőződött Pápán egy kisgyerek, bezárták az óvodát