szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A kis halacska a Windows 7 Build 7000 alapértelmezett háttérképe, a korábbi...

A kis halacska a Windows 7 Build 7000 alapértelmezett háttérképe, a korábbi Milestone kiadásokban (nagyobb mérföldkövek) nem szerepelt még. A Microsoft egy roppant egyszerű ok miatt választotta, ezt az édesvízi halacskát ugyanis „betta hal”-nak is szokták nevezni. Betta hal a béta rendszerben, remélem mindenki észrevette a két szó közötti hasonlóságot.:)

Sziámi „betta” harcoshal a Windows 7 bétájában

A betta hal Thaiföld őslakója, számos fajtája van, sok közülük kifejezetten csúnya. Éppen ezért a Microsoft egy speciális változat mellett döntött, amelyet sziámi harcoshalnak hívnak, főleg kék és pirosas színű és a „betta splendens” fajok közé tartozik. Lássunk valódi képeket is halacskáról…

Kék sziámi harcoshal piros uszonnyal

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz folytatás. Vajon el fog tűnni a hal következő kiadásokból? Esetleg kiderül, hogy léteznek RC (release candidate) nevű halak? A Windows 7 végleges változatában talán aranyhal fog szerepelni? Inkább nem találgatunk, hiszen minden úgyis ki fog derülni. Addig is jó tesztelgetést a rendszerhez!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy friss teszt szerint könnyű zsákmány a tolvajoknak a kulcs nélküli indítású autó

Egy friss teszt szerint könnyű zsákmány a tolvajoknak a kulcs nélküli indítású autó

Itt a teljesen új és teljesen hibrid Honda HR-V

Itt a teljesen új és teljesen hibrid Honda HR-V

Radar360: Visszautasított vakcinák és új klímacélok az EU-ban

Radar360: Visszautasított vakcinák és új klímacélok az EU-ban