szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A francia parlamentben nem sikerült megszavazni azt a törvénytervezetet, amely kikapcsolta volna...

A francia parlamentben nem sikerült megszavazni azt a törvénytervezetet, amely kikapcsolta volna azokat az internet-felhasználókat, akik zenét vagy filmet töltenek le az internetről. A tervezetet a zene és filmipar támogatására a vezető parlamenti párt nyújtotta be, ám szavazáskor nem volt elég kormánypárti képviselő jelen a teremben, így azt nem fogadták el.

Az első csatát a kalózok nyerték

A kormánypárt azonban nagyon elszánt, és a kalózok mostani győzelmét nem engedi teljes diadallá hatalmasodni, a politikusok ugyanis szeretnék megnyerni a háborút. Ennek érdekében a törvénytervezetet április második felében újból benyújtják a parlament elé. Hogy akkorra sikerül elegendő képviselőt a terembe terelni vagy újabb kifogás miatt fognak hiányozni – nos egyelőre nem tudni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Végső búcsút vettek Törőcsik Maritól

Végső búcsút vettek Törőcsik Maritól

Jöhet az egydózisos Szputnyik oltás

Jöhet az egydózisos Szputnyik oltás

Moszkva kiutasított tíz amerikai diplomatát, további szankciók jöhetnek

Moszkva kiutasított tíz amerikai diplomatát, további szankciók jöhetnek