szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A TV Fox telepítése után máris 2780, élő tévécsatornák...

A TV Fox telepítése után máris 2780, élő tévécsatornák anyagát élvezhetjük. A plugin működése nagyon egyszerű: a Firefox eszköztárában megjelenik két kis képernyő ikon: az első (kék színű) a nézhető csatornák listáját tartalmazza, országok szerint csoportosítva, a másik (zöld színű) pedig ugyanazen csatornákat, csak éppen kategóriákban. A kategóriák a szokásos zene/sport/hírek/film kiosztásban találhatók. Magyar nyelvű csatornából jelen pillanatban tizenkét darab van, az ismertebbek a HírTV, az ATV, de vannak kevésbé ismert (és éppen ezért érdekes) csatornák is, mint a TV8 vagy a Full Arts.

Érdekes opció a „World Live Webcam”, ahol nem Ttévécsatornákat, hanem élő webkamerák listáját találjuk, így ha beleununk a tévézése, még mindig megkukkanthatjuk a müncheni forgalmat vagy a Time Sqare-t.

A modul alapesetben a Windows Média Playert használja a streamek lejátszására, így nekünk Macintoshon sikerült is lefagyasztani (ott alapesetben a QT használná). Windows alatt azonban tökéletesen működik.

Ha elég nagy a sávszélességünk, akkor még halmozhatjuk is az élvezeteket: pl. Time Square webkamera alatti Sony Music Online videoklip nézegetésével. A videókat teljes képernyőn is szemlélhetjük, de akár munka közben is, kis ablakban a böngészőn belül (vagy mellett). A minőség változó, általában a streamet közvetítő szervertől/szolgáltatótól függ, összességében azonban élvezhető. A kiegészítő teljesen ingyenes, cserébe minden csatorna alatt (alatta, tehát nem takarja a képet) kis reklámbannerek láthatók, de ez nem különösebben zavaró. Jó tévézést! TV Fox telepítése - klikk ide!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több új funkció is jön a Facebookra, hogy nagyobb biztonságban legyenek a gyerekek

Több új funkció is jön a Facebookra, hogy nagyobb biztonságban legyenek a gyerekek

Nem kell bölcsődei díjat fizetniük a három vagy több gyermeket nevelő szülőknek

Nem kell bölcsődei díjat fizetniük a három vagy több gyermeket nevelő szülőknek

Operatív törzs: Öt város szennyvizében is megtalálták már a brit mutánst

Operatív törzs: Öt város szennyvizében is megtalálták már a brit mutánst