szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Dokumentumaink átlátható elrendezése egy gépen csak egy ideig oldható meg az...

Dokumentumaink átlátható elrendezése egy gépen csak egy ideig oldható meg az Intézőben. Amint elérjük a százas darabszámot, kezdődnek a gondok, sőt néha jóval előbb. Márpedig ha valaki mindig a keze ügyében szeretné tudni a levelezéseket, írásokat, szerződéseket, szkennelt anyagokat stb., az sem árt, ha kiigazodik közöttük.

Az Office 2007-re hasonlító felületen kényelmes a munka

Ebben segíthet a Benubird PDF, amely egy ingyenesen használható dokumentummenedzselő alkalmazás. A segítségével egyetlen, központi felületről érhetjük el minden dokumentumunkat, ráadásul egyszerűen kereshetünk, tallózhatunk is közöttük. Sőt, tulajdonképpen éppen ez utóbbi lehetőség a program vonzereje, mivel sokkal könnyebben kiigazodhatunk a dokumentumok, képek, videók stb. között, mintha az Intézőben, vagy az Office programok megnyitás ablakaiban keresgélnénk a megfelelőt. Mindent tag-elhetünk (akár csoportosan is), a képekről és PDF fájlokról kérhetünk előnézeti képet, rendezhetjük a fájlokat típus, módosítási dátum vagy az importáláskor megadott kategóriák szerint, és persze kereshetünk kulcsszavakra is (sajnos a dokumentumok tartalmára nem). Anyagainkat virtuális mappákba is rendezhetjük (ettől a fájlok még az eredeti helyükön maradnak, de a Benubirdben kellemesebbé válik a kiigazodás közöttük).

ZIP csomagolás egy mozdulattal

Létrehozhatunk Smart listákat is (hasonlót, mint amit például az iTunesban), amelyek tartalma a megadott szabályoknak megfelelően, automatikusan változik.
A program egyébként nemcsak egyenként képes importálni a dokumentumokat, prezentációkat, táblázatokat, képeket és videókat, hanem csoportosan is, sőt megadhatunk olyan mappákat neki, amelyek tartalmát folyamatosan figyeli, és importálja az adatbázisába a frissen létrejövő fájlokat.

Egy dokumentum adatlapja

Ha van PDF nyomtató telepítve a gépünkre, bármely dokumentumot egyetlen kattintással PDF-be konvertálhatunk.
A Benubird PDF felülete nagyon barátságos, külsőleg tökéletesen alkalmazkodik az Office 2007-ben megismert felépítéshez (szalagok stb.).
Ha sok dokumentumot tárolunk a gépünkön, a Benubird PDF elsőrangú segítség az ingyenes lehetőségek között. Nekünk egyedül a dokumentumok tartalmában történő keresés hiányzott belőle, de ezt áthidalhatjuk a megfelelő tag-ek használatával.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

A leggyorsabb PDF-olvasók

Igaz, hogy az új Adobe Reader már gyorsabban indul, de ennek ára van, ugyanis a...

Óriási a baj Indiában, egyetlen nap alatt 314 ezer fertőzöttet jelentettek

Óriási a baj Indiában, egyetlen nap alatt 314 ezer fertőzöttet jelentettek

Itt a teljesen új és teljesen hibrid Honda HR-V

Itt a teljesen új és teljesen hibrid Honda HR-V

Egy jelentés szerint sokkal jobban kellene hangsúlyozni, hogy az oltások működnek, és érdemes őket beadatni

Egy jelentés szerint sokkal jobban kellene hangsúlyozni, hogy az oltások működnek, és érdemes őket beadatni