szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Hétfőn azonban kiderült, hogy a képek igaziak – a Windows Lounge nevű Facebook groupban...

Hétfőn azonban kiderült, hogy a képek igaziak – a Windows Lounge nevű Facebook groupban, több hivatalos Microsoft alkalmazott is megerősítette, hogy a képek valódiak. A Microsoft dolgozók a Facebook-csoportba töltötték fel a képeket, saját használatra, sajnos azonban „benézték” a dolgot, mivel a képeket, bárki megtekinthette, még az is, aki nem tagja a Windows Lounge nevű csoportnak.

Forrás: CentrumXP

Így most mindannyian gyönyörködhetünk a mellesleg igen igényes, Windows7 dobozokban. Persze mint mindig, most sem a csomagolás a lényeg, inkább az, hogy milyen lesz a végleges rendszer, azaz mi lesz a dobozban…Nagyobb felbontású képek a CentrumXP oldalán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!