szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Elsőként a féktelen lövöldözés szerelmeseinek szeretnénk szolgálni...

Elsőként a féktelen lövöldözés szerelmeseinek szeretnénk szolgálni egy böngészőben játszható klasszikussal, a Quake online változatával. A Quake Live oldalon egy rövid és ingyenes regisztráció és némi plug-in-telepítés után már neki is eshetünk az ellenfelek irtásának, amúgy Quake-stílusban. A játék használatához Windowsra és Internet Explorerre vagy Firefoxra lesz szükségünk, más böngészőkben jelenleg nem működik. Első indításkor összeállíthatjuk saját karakterünket, megismerkedhetünk a billentyűkiosztással, és beállíthatjuk a játék jellemzőit (felbontás stb.), ezután pedig indulhat a menet! A játék szép és tökéletesen fut, aki szereti ezt a stílust, annak egészen biztosan remek szórakozás lesz.

Aki inkább valamilyen ügyességi játékot keres, annak a Neverball kipróbálását javasoljuk. A játék egyik előnye, hogy Windowson, Linuxon és OS X-en egyaránt futtatható. A játékban egy labdát kell irányítanunk, különféle nehézségi szintű pályák egyik végétől a másikig. Valójában sokkal szórakoztatóbb, mint így első hallásra gondolná az ember.

A logikai játékok szerelmeseinek az Enigma a napi ajánlat, amely szintén feltehető Linuxra, OS X-re és Windowsra egyaránt. Az egyszerű grafikájú, de ízléses kis játékban közel 1000 pályán verekedhetjük át magunkat, különféle logikai feladványokon. Bár egyszerűnek tűnik, beleakadhatunk kifejezetten fejtörő feladványokba is. Örömhír, hogy a játék magyar menüvel is használható. Akit minden részlet érdekel, legjobb, ha megtekinti a készítők által kreált kis videót, amely FLV formátumban letölthető innen.

Eközben az autózás szerelmesei kikapcsolódhatnak a TORCS nevű játékkal, amelyben 200 km/h fölött róhatják a köröket, megszégyenítve az ellenfeleket. Ez szintén cross-platform játék, a Windowsos változat letölthető innen is, ha az eredeti link éppen nem működne.

Aki pedig a fentiek között hirtelen nem találta meg a számítását, annak javasoljuk, hogy böngéssze át itt a cikk végén a Kapcsolódó anyagok rész linkjeit, ahol megtalálja korábbi válogatásainkat, mindenféle játékstlusban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!