szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Volt már olyan Photoshop játékunk, ahol a világot kellett nagyítani, illetve...

Volt már olyan Photoshop játékunk, ahol a világot kellett nagyítani, illetve kicsinyíteni, sőt színeztünk már ki fekete-fehér fotókat is.  Legújabb játékunk azonban már egy kicsit komolyabb kihívás elé állítja a versenyzőket.

A játék lezárásáig (május 31.) már csak egy hét van hátra – itt az idő, hogy belekukkantsunk az eddig beérkezett remek képekbe – és ha esetleg az utolsó héten akar valaki nevezni,  kedvcsinálónak tökéletes! Emlékeztetőül: a játék célja, hogy az általunk adott pár képből, illetve szabadon választott anyagokból, egy fantasy-jellegű képet készítsenek kreatív olvasóink. A legjobb alkotást ezúttal egy Photoshop CS4 szoftverrel jutalmazzuk. A játékról további részletes tudnivalók itt találhatók.Mint mindig, most is sok alkotás érkezett: sajnos volt olyan olvasó, aki félreértelmezte a feladatot, és bár remek fantasy-képet készített, azonban nem használt fel semmit az általunk adott anyagokból. Olyan pályázónk is volt, aki szerint a „fantasy” kategóriába beleillik a motorkerékpár illetve helikopter. Ezek a művek most sajnos kiestek a rostán – szerencsére a legtöbb beérkezett kép remek, kreatív, sőt némelyik egyenesen fantasztikus.

Az már most is látszik, hogy a zsürinek ezúttal sem lesz könnyű dolga – a játéknak azonban még nincs vége! 
A Photoshop CS4 türelmetlenül üldögél a dobozában, és várja, hogy valaki hazavigye. Szóval hajrá fotómágusok, továbbra is izgatottan várjuk a remek képeket! Nagyfelbontású galéria a Flickr-en.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A világ tizedik legszebb mozijának választották a Puskint

A világ tizedik legszebb mozijának választották a Puskint

Karácsony: Adják ide a vakcinát és beoltjuk Budapestet

Karácsony: Adják ide a vakcinát és beoltjuk Budapestet

Bill Gates megkapta a védőoltást, és elmondta, miért viseli továbbra is a maszkot

Bill Gates megkapta a védőoltást, és elmondta, miért viseli továbbra is a maszkot