szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az AppSnap segítségével rendkívül leegyszerűsíthetjük a...

Az AppSnap segítségével rendkívül leegyszerűsíthetjük a különféle ingyenes alkalmazások telepítését, eltávolítását és a friss verziók nyomonkövetését. A program több szempontból is hasznos: először is bőséges listája van minőségi ingyenes alkalmazásokból, és képes ezeket egyetlen kattintással letölteni és telepíteni (egyszerre akár többet is), illetve később ugyanilyen egyszerűen megnézhetjük vele, hogy van-e elérhető frissítés a kiválasztott programokhoz, és ha igen, azonnal telepíthetjük is a frissebb verziókat.

Linuxos módszer Windows alatt - listából választhatunk

A programok közül kényelmesen válogathatunk, szűrhetjük a listát kategóriák szerint, vagy kereshetünk névre is. Találunk itt játékoktól kezdve a különféle segédprogramokon keresztül mindent. Hogy csak néhány ismertebb példát emelünk ki, egyetlen kattintással elérhetővé válik az AbiWord, a FlashGet, a Free Commander, a KeePass, a DeepBurner vagy éppen a Launchy.
A program nemcsak a kérdéses alkalmazások telepítésében segít, hanem azok eltávolításában is, és természetesen arra sem lesz gondunk, hogy maga az AppSnap és listája friss legyen, hiszen erről is egyetlen gombnyomással megbizonyosodhatunk.

Egy mozdulattal több program telepíthető

Mindent egybevetve, egy egyszerűen használható, és nagyon hasznos kis alkalmazással van dolgunk, amely jó szolgálatot tehet, ha ingyenes alkalmazásokat használunk, és nem akarunk órákat pazarolni azok letöltésére és telepítésére.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!