szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár a hamarosan megjelenő iPhone 3.

Bár a hamarosan megjelenő iPhone 3.0 jóval engedékenyebb lesz a jelenlegi rendszernél és az eddig hiányzó funkciókat is javarészt pótolta az Apple, azért jó ha tudjuk, hogy miként menthetünk le minden fontos adatot a telefon jelenlegi változatáról, ha esetleg szükségünk lenne erre. Sőt, a most bemutatásra kerülő program nemcsak backup készítésére alkalmas, hanem még néhány egyéb hasznos funkciót is tartalmaz, sajnos azonban csak OS X alatt használható.

A PhoneView kényelmes és gyors megoldás, ha szeretnénk a telefonon tárolt adatainkat, például a címjegyzéket, feljegyzéseket, a híváslistát, SMS-eket, fotókat, zenéket, csengőhangokat vagy éppen videókat lementeni egy tetszőleges Macre. Az SMS-ek kezelése amúgy is elég nehézkes a telefon aktuális verziójában, hiszen nem törölhetünk például egyetlen üzenetet, csak az adott számhoz tartozókat egyszerre. Nos, a PhoneView erre is kínál megoldást (a változtatások életbe léptetéséhez újra kell indítani a telefont!), sőt lementhetjük az összes csevegést. 

Mindenhez hozzáférünk

Ugyanezt megtehetjük a híváslistákkal vagy a jegyzetekkel is, és akár újabb jegyzeteket is átrakhatunk a telefonra egy laza mozdulattal (DOC vagy TXT fájlokat „hajítva” a PhoneViev ablakára), vagy megírhatjuk azokat magában  a programban is.

A híváslistát is lementhetjük

A címjegyzékből VCF formátumba exportálhatunk, de egyetlen kattintással betehetjük az elektronikus névjegyeket az asztali gép vagy a notebook Address Book alkalmazásába is.
Lehetőségünk van a telefonon tárolt zenéket közvetlenül a PhoneView-ból lejátszani, vagy átküldeni azokat az iTunes-ba, és ehhez sem kell „összerendelnünk” a telefont az adott géppel.

Bármilyen dalt vagy videót átmásolhatunk a gépre

Mi sem természetesebb, hogy a szoftverrel használhatjuk iPhone-unkat hordozható tárolóeszközként is, vagyis bármilyen fájlt átmásolhatunk rá és persze utána vissza is tölthetünk róla.

Az SMS mentésének formátumát is kiválaszthatjuk

A PhoneView lényege természetesen az, hogy bármely iPhone tartalmához hozzáférhetünk tetszőleges Macen, anélkül, hogy szinkronizálnunk kellene a két készüléket. Ilyen esetekben egy nagyon kényelmes, de sajnos nem ingyenes megoldást nyújt. E funkciók használatára ugyanis 20 dollárt kell áldoznunk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lecsupaszították a Blaha Lujza tér felújítását, de így is csúszhat a megvalósítás

Lecsupaszították a Blaha Lujza tér felújítását, de így is csúszhat a megvalósítás

Strandon szállt le egy II. világháborús repülő – videó

Strandon szállt le egy II. világháborús repülő – videó

Félmilliárddal támogatja a kormány a falusi kutyák és macskák ivartalanítását

Félmilliárddal támogatja a kormány a falusi kutyák és macskák ivartalanítását