szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A régi módszer, azaz a kizárólag kulcsszavakra hagyatkozó keresés napjainkban már nem hatékony, azonban néhány egyszerű trükk segítségével pillanatok alatt megtalálhatjuk a bennünket érdeklő oldalakat.

Az internet hőskorában persze elég volt beüntünk egy-két szót a keresőbe – írja a Techline - napjainkban azonban már annyi weboldal, közösségi oldal, fórum, webkettes felület található a világhálón, hogy bizony könnyen elveszünk az információk tömkelegében. 

Ha kíváncsi az internetes keresés trükkjeire, olvassa el a Techline cikkét!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Módosítja keresőjét a Google

Jövő héten kerül a Google-felhasználók szeme elé a keresőmotor legújabb eleme, a Suggest. A négy éven át fejlesztett rendszert már többek között a YouTube vagy a Maps felhasználói is ismerhetik.

hvg.hu Tech

Kereső-vadászat: a Microsoft megállapodott a HP-vel

Miután a redmondi óriás sikertelenül próbálta meg fevásárolni a Yahoo keresőcéget, más megoldás után kellett néznie, hogy erősítse pozícióit ebben a szektorban. A megoldás egy részét a HP számítógépei jelentik majd, amelyeken 2009 januárjától a Microsoft keresője lesz az alapértelmezett beállítás.

hvg.hu Tech

Rabláshoz használták a Google térkép-keresőjét

Egy leleményes tolvaj rájött, hogy a keresőcég térképszoftverét használva meg tudja állapítani, hogy melyik házak tetejét borították értékes ólomlapokkal. A célpontok kijelölése után nem tétovázott és azonnal útnak indult. Mielőtt lebukott, több tízezer dollár értékű fémet lopott el.

hvg.hu Tech

Közzétették a legveszélyesebb keresőszavakat

Az egyik nagy vírusirtó cég összeállította azoknak a keresőkben használt kifejezéseknek a listáját, amelyek után kutatva jó eséllyel olyan weboldalra érkezünk, amely veszélyes a számítógépünkre, illetve a rajta tárolt adatokra nézve.

Vállalkozás

Öt tipp a hatékony keresőmarketinghez

Egyre több jó és hatékony website-ot, hírlevelet, illetve egyéb online megjelenést találhatunk, s a hazai vállalkozások is egyre több lehetőséget látnak az internetes hirdetésben. A keresőmarketing viszont speciális terület, ezért most ehhez a hirdetési formához adunk olyan tippeket, amelyek a mindennapi gyakorlati munka során is eredményesen alkalmazhatóak.

Megérkezett az Audi TTS erősebb új változata

Megérkezett az Audi TTS erősebb új változata

Marabu Féknyúz: Vétó

Marabu Féknyúz: Vétó

Kiégett egy lakás Lipótvárosban, egy ember meghalt a tűzben

Kiégett egy lakás Lipótvárosban, egy ember meghalt a tűzben