szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A kiállítás központi színpadán a látogatók nyílt...

A kiállítás központi színpadán a látogatók nyílt előadásokat és interaktív kerekasztal beszélgetéseket hallgathatnak meg a kiállítás témaköreihez kapcsolódóan. Szó lesz többek között az automatikus azonosításról - élő hazai RFID példákat bemutatva, az információs rendszerekről (például az M3 kézi számítógépről), térinformatikáról, a legújabb navigációs rendszerekről, az elektronikus és mobil kommunikációról, valamint a legújabb hazai “mobilkód” alkalmazásokról, illetve logisztikai szolgáltatásokról. Sőt, olyan jövőbe mutató technológiákról is, mint amilyen a dinamikus polc-címke. Néhány érdekes újdonságot részletesen is kiemelünk.

Vásárlás mobilkóddal
A DIMOCO cég a GINNT EXPO-n mutatja be új high-end termékét, hogy a nagyvárosi tömegközlekedés is átláthatóvá, megtervezhetővé váljon a mobil telefonon, és a rendszer természetesen nem lenne teljes, ha a jegyet ezek után egy automatából kellene megvenni!

Kitchen workshop: Készíts Te is QR kódot!
A QR kód workshopon fizikai QR kódokat generálhatnak az érdeklődők és előre, félig kitöltött QR sablonokat egészíthetnek ki instrukciók alapján. Kitöltés után kamerával dekódolhatják a kirakott ábrákat. A Kitchen Budapest munkatársai végig segítik a folyamatot. A fizikai QR kódok LEGO-ból és műanyag gyerekmozaikból, valamint filctollal megrajzolva készülnek, a QR kód üzenetek pedig aforizmákból, idézetekből álló szöveges üzenetek. Igény esetére akár elvihető, az érdeklődő teljes nevét tartalmazó QR kód is készülhet!

Mobile Engine
A Mobile Engine által kínált mobil alkalmazással az irodán kívül tevékenykedő munkatársak jelenlegi jelentési folyamatát teljesen elektronikussá és mobillá alakíthatjuk!
A munkatársak által a PDA-kon kitölthető űrlapok, adatlekérdező formok a felhasználó cég igényeire szabhatóak, a jelentési folyamat könnyedén személyre szabható. A mobiltelefonról érkező jelentések fényképet, GPS koordinátát, leolvasott vonalkód adatot, aláírást is tartalmazhatnak az ügyfél egyéni beállítása szerint. A vonalkód leolvasó segítségével könnyen regisztrálhatók a szerződések, gyógyszerek, vagy egyéb termékek.

Szilánkokra törött vagy vízbe esett a hdd?
A kiállításon erre is lesz megoldás. Adatmentés, helyreállítás mindenféle sérült adattárolóról. Több érdekes és tanulságos esetet is megismerhetnek (karcos lemezes hdd, tűzben megégett hddk, folyóból kihalászott hdd, szilánokra törött lemezes hdd, szándékosan megsemmisített tárolók, pendrive-ok stb.).
Az érdeklődők tájékozódhatnak a modern tárolás-technológiákról, a hdd-k fejlődéséről, új megoldásokról, a legújabb technikai trükkökről.

Ilyen és hasonló érdekességekkel szolgál tehát a kiállítás, amelynek részletes programját megtekinthetik itt.

További információkat itt találnak

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Most érdemes frissíteni a Google Chrome-ot, könnyebb lett a jelszavak kezelése

Most érdemes frissíteni a Google Chrome-ot, könnyebb lett a jelszavak kezelése

Nagyobb hatótávra képesek az új Porsche Taycan villanyautók

Nagyobb hatótávra képesek az új Porsche Taycan villanyautók

„A zene már több száz éve a megértést, a kölcsönös szeretetet szolgálja” – Fischer Iván 70 éves

„A zene már több száz éve a megértést, a kölcsönös szeretetet szolgálja” – Fischer Iván 70 éves