szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A JPEG to PDF könnyen kezelhető, telepítés nélkül is használható program...

A JPEG to PDF könnyen kezelhető, telepítés nélkül is használható program, amelynek a segítségével pillanatok alatt készíthetünk több JPEG fájlból egy PDF dokumentumot, vagy éppen minden egyes JPG képből egy PDF fájlt.
A program az eredeti JPEG/JFIF formátumon felül ismeri a JPEG2000 (.J2K és JP2) fájlokat is, így ha ilyenekkel rendelkezünk, az sem jelent problémát.
A használata nagyon egyszerű, akár a fogd és dobd módszerrel is ráhajigálhatjuk a listára a felhasználni kívánt JPEG képeket, majd meg kell adnunk, hogy egyetlen PDF fájlba szeretnénk-e integrálni minden képet, vagy inkább külön-külön PDF állományokra vágyunk.

Meghatározhatjuk ezen felül a PDF dokumentum „papírméretét” is (lehet tetszőleges, vagy az eredeti képek méretével egyező), sőt beállíthatunk margót és a képek pozícióját is meghatározhatjuk.
A JPEG to PDF gyorsan és ügyesen dolgozik, ráadásul akár egy USB memóriakulcson is magunkkal vihetjük, hiszen telepíteni sem kell. Így ha az adott gépen nincs valamilyen PDF nyomtató telepítve (ilyenekből többet is bemutattunk már korábban itt, akkor ez a kis program rendkívül jól jöhet.

Korábban egyébként arra is mutattunk már példát, miként lehet egy PDF-ben kapott táblázatot vagy dokumentumot szerkeszthető Excel vagy Word anyaggá alakítani, sőt arra is, hogy miként lehet PDF dokumentumokból kinyerni a képeket. Így ezekkel az ingyenes eszközökkel bármikor tudunk ide-oda konvertálni PDF dokumentumokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

A leggyorsabb PDF-olvasók

Igaz, hogy az új Adobe Reader már gyorsabban indul, de ennek ára van, ugyanis a...

Bruttó 1,7 milliót keres a híradós, aki Hadházy akcióját bunkónak nevezte

Bruttó 1,7 milliót keres a híradós, aki Hadházy akcióját bunkónak nevezte

Az I. kerület szerződést bont a Demeter Szilárd vezette PIM-mel

Az I. kerület szerződést bont a Demeter Szilárd vezette PIM-mel

Trump magára hagyja Afganisztánt és Irakot, kerül, amibe kerül

Trump magára hagyja Afganisztánt és Irakot, kerül, amibe kerül