szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elindult a Microsoft új keresője, a Google-gyilkosnak kikiáltott Bing. Lássuk, mivel állunk szemben, mit is tud a Bing. Érdemes lesz vajon átállnunk?

A Bing elindulásáról már hírt adott a Techline és a hvg.hu - sőt meg is jegyeztük (és érdemes most is megismételni): nem érdemes egy legyintéssel elintézni a Binget, mondván „úgysem fog nekikk sikerülni lenyomni a Google-t”. Ez a vélekedés hiba lenne, emlékezzünk csak arra, amikor a cég „megirigyelte” a Sony Playstation elsöprő sikerét, majd előállt XBOX nevű konzoljával, amit bőven áron alul, sőt veszteségesen értékesítenek a mai napig, kizárólag azért, hogy legyőzzék a Sonyt.

A Microsoft ugyanis, ha valamit nagyon akar, akkor azt több vagy kevesebb sikerrel, de eléri, így a Binggel is komolyan számolnunk kell.

Ha kíváncsi a két kereső összehasonlítására, olvassa el a Techline cikkét!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!