szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Skype online telefonszáma vagy más néven a SkypeIn szolgáltatás lehetővé...

A Skype online telefonszáma vagy más néven a SkypeIn szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy hagyományos, vezetékes hívószámot kapcsoljunk a Skype azonosítónkhoz. Így 20 országban, többek között Magyarországon is egy hazai hívószámot vásárolhatunk, hogy ismerőseink, barátaink vezetékes vagy mobiltelefonról is felhívhassanak Skype-on. Nekik a hívás annyiba fog kerülni, mintha egy hazai vezetékes számot hívnának, nekünk a hívás fogadása természetesen ingyenes marad. Ez a kényelmes megoldás sajnos évente 50 euróba kerül. Egy új szolgáltatással azonban ingyen is hozzájuthatunk ilyen Skype behívószámhoz, ráadásul 40 ország helyi számai közül választhatunk, akár többet is.

Budapesti hívószámot is választhatunk ingyen

A Ring2Skype weboldalán mindössze azt a Skype azonosítót kell megadni, amihez a hagyományos telefonszámot rendelni szeretnénk, illetve ki kell választani, hogy melyik ország, melyik városába tartozó számot kérünk. Magyarországon belül csak budapesti számot választhatunk. Egy e-mail cím és jelszó megadása után rögtön láthatjuk milyen számon tudják elérni szoftveres vagy hardveres Skype telefonunkat. A behívószámhoz  egy mellék is tartozik, amit  a hívó félnek még tárcsáznia kell.
Az alábbi oldalon további fontos információkat olvashatnak a témáról, így például arról, hogyan tudnak a különböző országokban élő ismerőseink a lehető legolcsóbban elérni minket.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!