szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Erre természetesen számos eljárás létezik, ahogy szinte mindenre a...

Erre természetesen számos eljárás létezik, ahogy szinte mindenre a számítástechnikában. Így például nekiláthatunk keresgélni az interneten a borítóképek után, majd a letöltött képeket átméretezve, kedvenc zenelejátszó szoftverünkkel (ha az képes erre) beilleszthetjük a hangfájlokba. Ennél valamivel egyszerűbb és gyorsabb megoldás viszont, ha segítségül hívunk egy célszoftvert.

Ezek között az egyik legjobb az ImageToMp3 Pro, amely rendkívül leegyszerűsíti az eljárást, különösen, ha a dalok tag-információi rendesen ki vannak töltve.
Ebben az esetben csak az Add... gombra kell kattintanunk, és felvenni a listába az azonos albumhoz tartozó dalokat. A tag-információk alapján a program kitölti a keresési feltételeket, így nekünk már csak a Search more... gombra kell kattintanunk, s a Result listában máris megjelennek a borítóképek. Ha kiválasztottuk a nekünk tetszőt, csak kattintsunk a Start to work gombra, és a program az összes hangfájlban elhelyezi a kérdéses borítót. Ha előtte még bejelöljük a Resize Images opciót is, akkor biztosan nem nyomdai méretben kerül a kép a hangfájlba (bár a nagy méret nem jellemző a letölthető borítóképekre, de a kép előnézete fölött láthatjuk, hogy mekkora az eredeti, pixelben). A program több Amazon forrásból is képes keresni (Amazon.com, Amazon.fr stb.). Ha a tag-információk nem voltak kitöltve, akkor nekünk kell megadnunk az előadó és az album nevét (mellesleg nemrég mutattunk egy tag-szerkesztőt, ilyenkor érdemes azért az is elővenni).

Ha végeztünk, jöhet a következő adag. Az ImageToMp3 segítségével pillanatok alatt végezhetünk több albummal is. Ha pedig vannak saját képeink a dalokhoz, természetesen azokat is használhatjuk az internetről letöltöttek helyett, a Local Image fülre kattintva.
A program arra is kiválóan használható, ha több hangfájlból szeretnénk egy lépésben eltávolítani a képeket (például a fájlok méretének csökkentése érdekében).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Brüsszelben a B-tervet készítik elő magyar és lengyel blokkolás miatt

Brüsszelben a B-tervet készítik elő magyar és lengyel blokkolás miatt

10 dolog, amire érdemes felkészülni, ha vállalkozása van!

10 dolog, amire érdemes felkészülni, ha vállalkozása van!

Hogyan végezzük el a feladatainkat? És hogyan legyünk hatékonyak benne?

Hogyan végezzük el a feladatainkat? És hogyan legyünk hatékonyak benne?