szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A demó weboldallal a Flickr-en található képeket nézhetjük meg olyan...

A demó weboldallal a Flickr-en található képeket nézhetjük meg olyan megjelenítéssel, ahogy azt az iTunes CoverFlow-jánál megszokhattuk. A weboldal az Apple CSS Visual Effects kiterjesztést használja a hardveresen támogatott 3D transzformációkhoz, a képek alatti tükröződést pedig a HTML 5 Canvas segítségével hozták létre.

Térbeli grafikus hatások az iPhone böngészőjében

A satine.org weboldalról elérhető bemutatóban az iPhone képernyőjén az ujjunkat jobbra-balra mozgatva tudjuk lapozni a képeket, és ha valamelyikre rábökünk, akkor az térbeli elforgatással jelenik meg nagyobb méretben. A bemutató weboldal erről a címről érhető el.
Hagyományos böngészőben csak állóképeket látunk, azonban ha iPhone-nal keressük fel ezt az oldalt, akkor igazán látványos bemutatóban lehet részünk, ahogy azt az Infonapló oldalán található videón is láthatjuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!