szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Játékok után kutatni, letölteni, telepíteni nem mindig van kedve és...

Játékok után kutatni, letölteni, telepíteni nem mindig van kedve és lehetősége az embernek. Ilyenkor jöhetnek jól az ingyenes online játékok, amelyekből a Friven több mint kétszázat (egészen pontosan 250-et) találunk, szépen összegyűjtve.

Minden népszerű játékkategória képviselteti itt magát, így az is talál kedvére valót, aki egy kis logikai feladvánnyal ütné el az időt, és az is, aki inkább egy kis akcióra vágyik.
A játékok közös jellemzője, hogy szinte kivétel nélkül nagyon igényesek és persze ingyenesek. Használatukhoz csak egy böngészőre és a ma már szinte minden gépen megtalálható Flash plug-in-re van szükség. A dolog platformfüggetlen, Windows, OS X és Linux alatt egyaránt játszhatunk velük.

Nincs is más hátra, mint jó szórakozást kívánni mindenkinek. Írnék ugyan még néhány mondatot szívesen, de éppen egy éttermet nyitottam - pingvinként - és várnak az éhes vendégek (jajj annak, amelyik nem fizet, mert előtte ellestem néhány fogást a Straw Hat Samurai-ban)... :)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!