szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mivel korábban már bemutattuk részletesen, most ettől eltekintünk.

Mivel korábban már bemutattuk részletesen, most ettől eltekintünk. Röviden csak annyit: a Miro az egyik legkényelmesebben használható online TV és videóletöltő alkalmazás, amely ráadásul Windowson, OS X-en és Linuxon egyaránt használható.

Az új verzió túl sok funkcióbeli változtatást nem tartalmaz, viszont nagyjából négyszer gyorsabb, mint a 2.0-s változat. Kicsit átpofozták a felületet is (nem túlságosan) és új podcast szekciót is találunk benne.
Aki pedig szeret begyűjteni videókat a YouTube-ról, az mostantól még egyszerűbben töltheti le azokat offline használatra.
A Miro a zene szerelmeseinek is praktikus eszköz, hiszen rajta keresztül számos - legális - zenei torrent letöltést érhetünk el.
Szóval aki szeretné az időt elütni egy kis online videózással vagy zenehallgatással, annak feltétlenül érdemes legalább egy próbát tennie a Miro 2.5-ös verziójával.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Japán válasz a BMW M3-ra: itt a 479 lóerős új Lexus IS

Japán válasz a BMW M3-ra: itt a 479 lóerős új Lexus IS

Elég tízezer budapesti támogatása ahhoz, hogy fontos ügyek kerüljenek a Fővárosi Közgyűlés elé

Elég tízezer budapesti támogatása ahhoz, hogy fontos ügyek kerüljenek a Fővárosi Közgyűlés elé

Újabb vállalkozást indítottak a telexesek

Újabb vállalkozást indítottak a telexesek