szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

SuperF4A SuperF4 a szoftvervilág igazi nindzsája.

SuperF4
A SuperF4 a szoftvervilág igazi nindzsája. Csendben és könyörtelenül gyilkolja meg az éppen futó, vagy lefagyott alkalmazásokat.
A használata nagyon egyszerű: a Windows + F4 billentyűkombináció megnyomásával egy kalózzászlókról ismerős halálfej szimbólum jelenik meg a hagyományos egérkurzor helyett. Ezt kell a likvidálni kívánt alkalmazás ablaka fölé mozgatni, majd megnyomni az egér bal gombját.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Rainmeter
Előre kell bocsátanunk, hogy a Rainmeter, amely éppen mostanság érte el az 1.0-s verziószámot, nem igazán a kezdőknek lesz jó választás. Bár a készítők igyekeznek folyamatosan egyszerűsíteni a konfigurálását, azért még mindig nem ússzuk meg a temérdek INI fájl szerkesztését a Jegyzettömbben. Viszont ha egyszer sikerült átlátnunk a témák és a modulok felépítését, egy tökéletesen testre szabott és látványos felületet kapunk, amelyen azután az újonnan beérkezett levelektől a friss híreken át, egészen a fontos rendszeradatokig mindent könnyedén átlátunk és elérünk. Különösen, ha az Enigma skint sikerül gondos munkával átalakítanunk nekünk megfelelőre és ellátni a rendszert egy hozzá illő háttérképpel.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

QuotePad
A QuotePad rendkívül egyszerűen használható, ráadásul hatékonyan tudunk keresni a benne összegyűjtött feljegyzések között.
Nemcsak egyszerű gyorsjegyzeteket készíthetünk, hanem akár riasztási időpontokat is rendelhetünk minden egyes feljegyzéshez, így a kívánt időpontban a program figyelmeztethet minket tennivalóinkra. Sőt a felugró üzeneten kívül tetszőleges hangfájlt is hozzárendelhetünk a bejegyzéshez, és arra is van mód, hogy egy adott programot indítsunk el így, amikor eljött az idő. Kérhetünk egyszeri, de akár megadott időközönként ismétlődő riasztást is. Az elvégzett teendőket vagy a már feldolgozott, de törölni még nem kívánt jegyzeteket megjelölhetjük a to-do alkalmazásokban megszokott pipákkal.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Free Youtube to MP3 Converter
A Youtube, az internetes világ videomegosztó közösségi helye. A www.youtube.com cím alatt milliónyi videót találunk, s szinte biztos, hogy ha felül a keresőbe beütjük kedvenc számunk címét vagy előadónk nevét, jó néhány találatot kapunk rá. Ezek a találatok azonban, videomegosztó oldalról lévén szó, rövid filmecskék (videoklipek), de mit tegyünk, ha minket csupán a zene érdekel, és az is MP3 formátumban. Erre is van megoldás, de ehhez le kell töltenünk ezt az ingyenes programot a gépünkre.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Snapact Photo Manager
A Snapact Photo Manager (letölthető innen) segítségével látványos felületen nézegethetjük, rendezhetjük, javítgathatjuk digitális fotóinkat, mi több, albumokat is készíthetünk belőlük. A Snapact felülete, amellett, hogy mint említettük, látványos, könnyen kiismerhető, így még a nem túl profi felhasználóknak sem okoz gondot a használata. Ha alapértelmezett képnézegetőként állítjuk be, akkor elég valamelyik kép nevére kattintanunk, s máris megnyílik a program, közepén a választott képpel. Itt azonban még nem sok mindent látunk, ezért érdemes a felső ikonsor bal oldalán lévő, zöld színű nyílra kattintanunk, s máris a fotómenedzser belsejében találjuk magunkat, a választott képet tartalmazó mappa valamennyi fotójával egyetemben.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

800-1000 éves érméket találtak Kínában, tízezernél is többet

800-1000 éves érméket találtak Kínában, tízezernél is többet

Intézkedni kellett Buchenwaldban, miután sokan a tömegsíroknál szánkóztak

Intézkedni kellett Buchenwaldban, miután sokan a tömegsíroknál szánkóztak