szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Gondolkodunk a Windows 7-re váltáson, XP-ről vagy Vistáról?

Gondolkodunk a Windows 7-re váltáson, XP-ről vagy Vistáról? Azonban nem vagyunk benne biztosak, hogy vajon tényleg olyan jó a Windows 7, ahogyan sokan mondják?

Szerencsére nem kell zsákbamacskát vennünk: a Microsoft honlapjáról immár letölthető a végleges (tehát nem béta) Windows 7 (Enterprise) teljesen működő, semmilyen funkcióban nem korlátozott verziója. Igaz, a próba csak 90 napra szól, a 90 nap azonban elég sok ahhoz, hogy segítsen a döntésben . Sőt újra sem kell telepítenünk, ha lejárt a trial, egy kattintással (és némi pénzösszeg becsengetésével) teljes verziót varázsolhatunk belőle. Bár eredetileg csak céges felhasználók számára szólt a trial (ezért "Enterprise") , a telepítő azonban nem tudja eldönteni, van-e cégünk vagy nincs, így bárki számára elérhető.

A próbaverzió 32 és 64 bites formában is telepíthető, és az aktiváláshoz szükséges kulcs a letölthető csomagban található (10 napunk van az aktiválásra). Magyar nyelvű verzió sajnos még nincsen (egyelőre).

Ha a Windows XP (vagy Vista) mellé akarjuk rakni a Windows 7-et, akkor sincs gond: tudástárunkban ehhez is van megfelelő tutorial.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A nyugdíjasok 85 százalékának nehézséget okozna a megélhetés, ha megbetegedne

A nyugdíjasok 85 százalékának nehézséget okozna a megélhetés, ha megbetegedne

Különleges készletet dob piacra a Lego, videoklipet készíthetnek vele a gyerekek

Különleges készletet dob piacra a Lego, videoklipet készíthetnek vele a gyerekek

Még idén megnyitnák az első repülő autós kisrepteret

Még idén megnyitnák az első repülő autós kisrepteret