szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az AppleStore viszonylag még „fiatal” – 2008 júliusában indult...

Az AppleStore viszonylag még „fiatal” – 2008 júliusában indult útjára. Pillanatnyilag nyolcvanötezer különböző alkalmazás található a boltban, a szellentés hangokat utánzó iPhone-on keresztül a jópofa játékokig és hasznos felhasználói programokig szinte minden.

A világban valamivel több, mint ötvenmillió regisztrált, iPhone vagy iPod Touch felhasználó van, az Apple Developer programjában pedig kétszázötvenezer külsős fejlesztő vesz részt. Ha az Apple tudja tartani a jelenlegi növekedési ütemet, akkor elmondhatjuk, hogy az AppleStore havonta 200 millió letöltéssel és megközelítőleg tízezer újabb szoftverrel növeli a már így is impozáns számokat. De vajon hol lesz a határ?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Egy újabb iPhone 3GS teszt

Bár az iPhone 3GS-t – oldalunk egyik szerkesztője – korábban már tesztelte...