szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Azt azért ne gondoljuk, hogy a Photoshop asztali (Windowsos és Maces) verzióját ültették át iPhone-ra, hiszen annak...

Azt azért ne gondoljuk, hogy a Photoshop asztali (Windowsos és Maces) verzióját ültették át iPhone-ra, hiszen annak különösebben sok értelme amúgy sem lenne. A PS-t képtelenség lenne egy ekkora képernyőre optimalizálni.

Tulajdonképpen egy szokványos iPhone-os képszerkesztő alkalmazással van dolgunk, amely sokkal inkább emlékeztet a photoshop.com oldalon található online PS-re, mint a hagyományos Photoshop-ra.
A betöltött fotókat, képeket alap eszközökkel szerkeszthetjük: vághatunk, forgathatunk, tükrözhetünk, s természetesen javíthatjuk a színeket, fényerőt, telítettséget.
Mindezt nagyon kényelmesen (a kívánt effekt kiválasztása után a képernyő "simogatásával" tudunk értékeket változtatni) és rendkívül gyorsan.
Néhány effektet is találunk még a programban, így elmoshatjuk a képet, készíthetünk grafikát a fotóból és számtalan előre definiált szín-szűrőt alkalmazhatunk, hogy látványosabbá, különlegesebbé tegyük fotóinkat. A kész képeket menthetjük az iPhone-ra, vagy egy kattintással megoszthatjuk azokat a photoshop.com oldalon.
Mindent összevetve ez talán az egyik leggyorsabb iPhone-os képszerkesztő, ellenben nem a legügyesebb, hiszen vannak azért többet tudó konkurensei is. Ha viszont gyorsan szeretnénk kicsit rendbe hozni a telefonnal készült fotókat, a Photoshop.com Mobile kiváló eszköz erre a célra, ráadásul az asztali változatok borsos árával ellentétben ezt legalább ingyen kapjuk...

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!