szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

b2 Gmail NotifierA b2 Gmail Notifier egy kicsit emlékeztet az IncrediMailra, legalábbis ami az új levelekre történő...

b2 Gmail Notifier
A b2 Gmail Notifier egy kicsit emlékeztet az IncrediMailra, legalábbis ami az új levelekre történő figyelmeztetés módját illeti (több dologban nem is hasonlíthatnak, mivel ez a kis alkalmazás nem egy komplett levelezőkliens).
Az Adobe Airre épülő - és így Windowson, Linuxon és OS X-en egyaránt használható - program látványos animációkkal adja tudtunkra, ha új levelünk érkezik Gmail fiókunkba.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Photoshop Elements 8 (Próbaverzió)
A Photoshop „kistestvérét" Photoshop Elements névre keresztelték. Felépítésében, lehetőségeiben rendkívül hasonlít a profiknak készülő változatra, az ára azonban töredéke annak, 30 ezer forint körül juthatunk hozzá. Számos funkcióból találunk automatizált, egyszerűsített változatot is, hogy a kezdő, otthoni felhasználók is könnyen boldoguljanak vele.
Az Adobe nemrég jelentette be a Photoshop Elements legújabb, 8-as verzióját Windowsra és Macre egyaránt, így mi is kipróbáltuk, mire alkalmas a szoftver.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

FreeRapidnak
A FreeRapidnak elsősorban azok látják hasznát, akik nem RapidShare-előfizetők. Ők a program segítségével automatizálhatják a fájlok letöltését, és bár a letöltések közötti időlimitet így is meg kell várni, ezzel már nem a felhasználónak kell foglalkoznia, a FreeRapid menedzseli helyette a letöltéseket. Gyorsabban persze csak akkor tudunk letölteni, ha előfizetünk a szolgáltatónál, de így ha lassú is marad, legalább kényelmes a dolog.
További kényelmi előny, hogy a program több linket is képes egyszerre fogadni a vágólapról, így akár együtt is kimásolhatjuk, mondjuk egy e-mailből vagy weblapról a felsorolt linkeket, és megkezdhetjük a letöltést.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

PhotoJoy
A PhotoJoy segítségével lenyűgöző kollázsokat készíthetünk fotóinkból, amelyeket azután felhasználhatunk a rendszer háttérképeként. De ha éppen nem új háttérképre vágyunk, készíthetünk belőlük látványos, animált widgeteket is az Asztalra. Aki pedig inkább érdekes képernyőkímélőt fabrikálna kedvenc fotóiból, annak is mindössze egyetlen kattintásra lesz szüksége.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Voca
A nyelvtudás egyre fontosabb része életünknek, e nélkül ma már nehezen tudunk boldogulni az élet különböző területein. A nyelvtani ismeretek mellett a szókészlet bővítése is nagyon fontos. Utóbbira használható még a Voca is, amelyet a nyelvtanulásra vállalkozó felhasználók hasznosíthatnak, méghozzá ingyen. A program lényege, hogy feltöltsük az éppen tanulni kívánt szavakkal, a Voca pedig kikérdezi tőlünk. A szavak felvételéhez egy elég összetett táblázatot tölthetünk ki.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fényesen izzó meteor világította be az éjszakát Győr-Moson-Sopron megyében – videó

Fényesen izzó meteor világította be az éjszakát Győr-Moson-Sopron megyében – videó

Hegedűs D. Géza: Lakatra zárt, kirabolt üres terek - Búcsú az Ódrytól

Hegedűs D. Géza: Lakatra zárt, kirabolt üres terek - Búcsú az Ódrytól

Éveken át saját lakásukban kukkolta ügyfeleit egy dallasi bizonságikamera-technikus

Éveken át saját lakásukban kukkolta ügyfeleit egy dallasi bizonságikamera-technikus