szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Microsoft Live igazán jó  szolgáltatásai fizetősek, a Sony hálózata azonban teljesen ingyenesen elérhető, beleértve...

A Microsoft Live igazán jó  szolgáltatásai fizetősek, a Sony hálózata azonban teljesen ingyenesen elérhető, beleértve a hálózatos játékot és minden egyéb plusz szolgáltatást.

Nyár végén kezdtek felbukkanni a pletykák, miszerint lehetséges, hogy nemsokára a Playstation is bevezeti a Microsoft-hoz hasonlóan, a “subscription” azaz előfizetésés alapú szolgáltatást. Kaz Hirai , a PS szóvivője a héten megnyugtatta a kedélyeket: a szolgáltatások továbbra is ingyenesek maradnak minden konzol tulajdonos számára, és semmilyen változtatást nem terveznek ezen a téren.

“Csupán arról van szó, hogy folyamatosan gondolkodunk ú, prémium szolgáltatások bevezetésén is - elképzelhető, hogy ezekből némelyik már térítés alapú lesz, a jelenleg elérhető funkciók azonban továbbra is ingyenesek maradnak.” - tette hozzá.

A konzol rajongók között továbbra is folyik a vita azon, hogy a PSN, bár teljesen ingyenes de közel sem tud annyit nyújtani online játékok terén mint a fizetős MSN - éppen ezért a Playstation rajongók nagy százaléka támogatná akár a fizetős PSN-t is, amennyiben az fel tudna zárkózni a nagy konkurens extra szolgáltatásaihoz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!