szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Érdekességnek itt van mindjárt a Photoshop-nyakkendő - egészen pontosan a „paint bucket tool” nyakkendő.

 Érdekességnek itt van mindjárt a Photoshop-nyakkendő - egészen pontosan a „paint bucket tool” nyakkendő. Photoshop-mániásoknak szuper karácsonyi ajándék. Igaz, nem USB-s, és a híres ikont leszámítva a számítástechnikához sincs sok köze.

 Haladjunk is tovább, és lássuk az igazán „kocka” ajándékokat!

Az egyik legtöbbet előrendelt ketyere, a hangzatos nevű munkaasztal-védő, beszélő Yoda-mester. Magyarul kicsit sután hangzik, eredeti nevén azonban igazán hangzatos: Talking USB Yoda desk-protector.  A galaxis legnagyobb jedi mestere oly módon védi meg az asztalunkat, hogy mozgásérzékelő segítségével az asztalunkat megközelítő idegeneknek... beszól! De nagyon vérszomjasan ám - és aki ismeri a jediket, az tudja, hogy nem szabad a méret alapján ítélni!

Legjobb beszólása a „disturbance in the force there is”, de hasonlóan mókás a halálos komolysággal előadott „So certain of defeat are you, hmmm?” klasszikus is. Ezeken felül természetesen további Star Wars klasszikusokat is hallhatunk természetesen az eredeti Yoda hangon. És igen... a lézerkard is zümmög. Ötezer forint körüli összegért már hozzájuthatunk.

A másik népszerű ketyere idén (is), a 2 GB-is memóriával ellátott kamerás-töltőtoll. Hogy miért szeretik az emberek titokban rögzíteni a dolgokat, az rejtély, tény azonban, hogy ez a ketyere tavaly is nagy sláger volt, főleg Angliában, és idén is szépen fogy.

Kémeknek tökéletes karácsonyi ajándék. Sajnos nem túl olcsó, kb. húszezer forint.

Idén a harmadik legnépszerűbb kütyü, az USB-s sakktábla. Valóban remek kis ajándék! Csak dugjuk be a táblát gépünkbe, és máris elmenthetjük, elemezhetjük sakkjátszmáinkat és állásainkat! Sokkal többet tud mint egy igazi sakktábla - a beépített szenzorok segítségével „rögzíthetük” is a meccseket, és persze ellenfélnek sem rossz, ha éppen nem lenne igazi sakkpartner.

A legjobb az egészben, hogy összehajtható, így kényelmesen elfér akár egy netbooktáskában is! Ára kb. nyolcezer forint, és a legtöbb angol online üzletből máris elfogyott - nem csoda, hiszen tényleg remek kis ajándék!

Az ünnepek azonban még el sem kezdődtek, így nemsokára ismét beszámolunk róla, hogy mit is vesznek előszeretettel a geekek. Az internetet ismerve, a népszerűségi toplista addigra biztosan megváltozik!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem várt szőrös dísz bukkant fel egy ausztrál család karácsonyfáján

Nem várt szőrös dísz bukkant fel egy ausztrál család karácsonyfáján

Üzleti féltékenység okozta Szájer lebukását? Az orgiaszervező lakásában jártunk

Üzleti féltékenység okozta Szájer lebukását? Az orgiaszervező lakásában jártunk

A Magyar Hang kiáll a kormánymédia által pedofíliával vádolt munkatársa mellett

A Magyar Hang kiáll a kormánymédia által pedofíliával vádolt munkatársa mellett