szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Avast Antivirus napjaink egyik legnépszerűbb vírusirtó és biztonsági csomagja.

 Az Avast Antivirus napjaink egyik legnépszerűbb vírusirtó és biztonsági csomagja. Az Avast Home Edition, azaz az ingyenes (magyar nyelven is elérhető) otthoni vírusirtó nemsokára eléri az impozáns százmilliós felhasználói számot, de az üzleti szegmensben is igen népszerű a cég. 

Az Avast és a Google megállapodásának értelmében, a cég mostantól a Google Chrome böngészőt ajánlja termékeiben. Novembertől, az új, ötös verziót telepítve, már a telepítéstől kezdve ajánlgatja az Avast a Google böngészőjét, amennyiben érzékeli, hogy még nincsen Chrome a gépünkön.

Tekintve a százmilliós felhasználói bázist, ez egy igen ügyes üzleti húzás a Google részéről, ráadásul az Avast telepítőben alapesetben a Chrome install van bepipálva, így szinte biztos, hogy pár tízmillió „véletlen” telepítést máris szerzett magának a Chrome. A Chrome ingyenes, mindemellett nem rossz böngésző, a felhasználókat tehát nem éri különösebb kár – mit gondol az Olvasó? Vajon mennyiben növeli majd a Chrome népszerűségét ez az üzleti húzás?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Mennyire biztonságos a Windows 7?

Jó dolog az ízléses felület, és természetesen az sem hátrány, ha a rendszer nem „fagy ki alattunk” ötpercenként.

techline.hu Tech

MSN Virus Cleaner

A Codemonster által fejlesztett, ingyenes és korlátozás nélkül...

Szuperolcsó parányi új villanykabrió

Szuperolcsó parányi új villanykabrió

Kevés szabálytalanságot találtak az újranyitott boltoknál

Kevés szabálytalanságot találtak az újranyitott boltoknál

Harmincfős rendezvényen emlékeztek egy koronavírusban elhunyt ápolónőre Dunavarsányban

Harmincfős rendezvényen emlékeztek egy koronavírusban elhunyt ápolónőre Dunavarsányban