szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbiakban nem a legnépszerűbb ingyenes alkalmazásokból válogattunk, hanem igyekeztünk a kevésbé közismert, de...

Az alábbiakban nem a legnépszerűbb ingyenes alkalmazásokból válogattunk, hanem igyekeztünk a kevésbé közismert, de hasznos és jó minőségű programokat összegyűjteni.
Külön kiemelnénk az utolsó két anyagot, amelyekből az egyikben egy olyan oldalt ismertetünk, amelyről naponta egy teljes verzió tölthető le ingyen, a másikban pedig egy helyen megtalálható a 30 legfontosabb ingyenes alkalmazás, amelyeket egy új, Windowsos notebookra érdemes telepíteni.

Szinkronizálja mappái tartalmát, mindennél egyszerűbben
Két mappa vagy számítógép tartalmának szinkronizálása kézzel néha meglehetősen nehézkes tud lenni. Szerencsére erre a feladatra is akadnak ügyes kis segédprogramok is.
Tovább a cikkhez >>>

Több kép ellátása vízjellel, pillanatok alatt
Ha az interneten publikált fotóinknál, képeinknél egyértelműen jelezni szeretnénk valamit (copyright, dátum stb.), a legegyszerűbb mód erre a vízjelek használata.
Tovább a cikkhez >>>

Kövesse figyelemmel programjai működését!
Szegény Windowsnak nem elég a maga baja, sokszor még a különféle alkalmazások is megpróbálják megakadályozni a folyamatos működést. Lássuk, mit tehetünk ez ellen.
Tovább a cikkhez >>>

Szivárványszínű Windows Tálca, egy mozdulattal
Bár a Windows 7-hez számtalan ingyenes témát tölthetünk már le, akár a Microsofttól is, igazán látványos átváltozáson ezektől nem esik keresztül a rendszer. De azért akadnak megoldások erre is.
Tovább a cikkhez >>>

Többsávos, ingyenes zeneszerkesztő otthonra
Cubase, Logic, FruityLoops - nagy nevek ezek, amelyek valószínűleg minden zenével foglalkozó számára ismerősen csengenek. De be kell ruháznia valamelyikbe egy kezdőnek is?
Tovább a cikkhez >>>

Képméretezés- és vágás, pofonegyszerűen
Ha szeretnénk több képet egyetlen lépésben átméretezni vagy megvágni, az alábbi kis alkalmazással ezt villámgyorsan megtehetjük!
Tovább a cikkhez >>>

Kérjen animált figyelmeztetéseket új Gmail leveleiről
A Gmail mára a legnépszerűbb ingyenes levelezővé nőtte ki magát, hatalmas tárhely, remek funkciók, bővíthetőség. Nem csoda, ha se szeri, se száma a hozzá készülő kiegészítőknek.
Tovább a cikkhez >>>

Több fájl kényelmes letöltése a RapidShare-ről és más fájlmegosztókról, ingyen
Sokan kedvelik a RapidShare-t, hiszen ez talán a legkényelmesebb megoldások egyike azok közül, amelyek a nagy fájlok megosztására szakosodtak. Ám letölteni onnan az állományokat már korántsem olyan kényelmes...
Tovább a cikkhez >>>

Tanuljon szavakat bármilyen nyelven a számítógépen, ingyen
A nyelvtudás egyre fontosabb része életünknek, e nélkül ma már nehezen tudunk boldogulni az élet különböző területein. A nyelvtani ismeretek mellett a szókészlet bővítése is nagyon fontos.
Tovább a cikkhez >>>

Saját egérkurzor készítése a Windowsban, egyszerűen
A Windows megunt egérkurzorai helyett néha jól esik valami látványosabbat, tetszetősebbet használni. Akinek van egy kis tehetsége, akár maga is megrajzolhatja egyedi egérmutatóját!
Tovább a cikkhez >>>

A Windows és az Office Helyek sávjának testre szabása
A Windows Megnyitás és Mentés másként ablakainak bal oldalán található Helyek sáv, alapértelmezésben nem feltétlenül a nekünk megfelelő linkeket tartalmazza.
Tovább a cikkhez >>>

Készítsen ingyen látványos fotókollázst kedvenc fotóiból!
Ha több kedvenc fotónk is van, és szeretnénk őket egyetlen, látványos képként viszontlátni (mondjuk falra ragasztott poszteren), a legjobb módszer egy látványos fotókollázs készítése
Tovább a cikkhez >>>

Minden napra egy teljes verzió, ingyen!
Ha valaki még nem ismeri, jó, ha tud az alábbi oldalról, amelyen Windowsra találni ingyen letölthető teljes verziókat.
Tovább a cikkhez >>>

TOP 30: ingyenes szoftvercsomag új notebookhoz
Összeválogattunk 30 megbízható és jól használható alkalmazást, amelyeket érdemes feltelepíteni újonnan beszerzett notebookunkra annak érdekében, hogy zökkenőmentesek legyenek a hétköznapok.
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A WHO továbbra is kitart mellette, hogy a koronavírus Kínából terjedt szét a világban

A WHO továbbra is kitart mellette, hogy a koronavírus Kínából terjedt szét a világban

Fülke: Az unióban még mindig nem szoktak hozzá Orbán tárgyalási technikájához

Fülke: Az unióban még mindig nem szoktak hozzá Orbán tárgyalási technikájához

Megúszhatja a pótdíjfizetést, aki utólag éves autópálya-matricát vesz

Megúszhatja a pótdíjfizetést, aki utólag éves autópálya-matricát vesz