szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Windows 7 megjelenése fontos pillanat a Microsoft és a felhasználók életében egyaránt.

A Windows 7 megjelenése fontos pillanat a Microsoft és a felhasználók életében egyaránt. Mi is sokat foglalkoztunk vele idén, így gondoltuk, az év vége alkalmából felidézzük a legnépszerűbb Windows 7 tippjeinket.

Hasznos, ingyenes kiegészítők a Windows 7-hez
Bár a Windows 7-est a Microsoft elég jól felszerelte mindennel, amire csak szüksége lehet egy átlagos felhasználóknak, azért ennél a rendszernél is jól jön néhány ügyes kiegészítő.
Tovább a cikkhez >>>

Munkagyorsító tippek a Windows 7-hez
A Windows 7 RC, amelyet a Microsoft mindenki számára ingyen letölthetővé tett, nagyon meggyőző. Ha már most elkezdtünk ismerkedni a következő Windowsszal, érdemes kihasználni a lehetőségeit.
Tovább a cikkhez >>>

Windows 7: kevéssé ismert telepítési trükkök
A Windows 7 nagyon jó, stabil és gyors, de egyáltalán nem tökéletes. Az első problémákkal már a telepítéskor találkozhatunk.
Tovább a cikkhez >>>

Rejtett témák előcsalogatása a Windows 7-ben
A Windows 7 Aero felületéhez rengeteg téma-összeállítást találunk már most, a hivatalos megjelenés előtt is az interneten. De a rendszer is tartalmaz néhány rejtett extrát!
Tovább a cikkhez >>>

Tartsa karban egyszerűen a Windows 7-et!
A Windows 7 sem kerülheti el a sorsát: tömegével jelennek meg rá a különböző takarító és tweaker alkalmazások. Ezúttal egy igazi all-in-one megoldást mutatunk.
Tovább a cikkhez >>>

TOP 5: a legjobb ingyenes Windows 7 tweak eszközök
A Windows 7 a maga módján jól sikerült, ám még így sem árt néha, ha kicsit is, de optimalizálunk a működésén. Összegyűjtöttük a legjobb ingyenes tweak alkalmazásokat!
Tovább a cikkhez >>>

Memória- és processzorhasználat nyomon követése kényelmesen a Windows 7-ben
A Windows 7 megújult Tálcája nagyon a szívünkhöz nőtt, a Jump list mellett azért is, mert meglepően sok hasznos információt lehet rajta elhelyezni. Erre remek példa az alábbi apróság.
Tovább a cikkhez >>>

10 nélkülözhetetlen, ingyenes szoftver Windows 7-hez
A Windows 7 gyors, stabil és kényelmes – megfelelő szoftverek nélkül azonban mit sem ér. Megtehetjük, hogy zsebre vágjuk a hitelkártyánkat, és teszünk egy szoftver bevásárlókörutat (ha milliomosok vagyunk, akkor csak tegyük), de még jobb, ha előbb szétnézünk az ingyenes szoftverek háza táján. Lássuk a legfontosabb és legjobb ingyenes Windows 7 programokat. (Az értelemszerű GIMP, Firefox és hasonló szoftvereken felül).
Tovább a cikkhez >>>

Így alakíthatjuk át az angol Windows 7-et magyarrá
Ha valaki letöltötte a Windows 7 Enterprise 90 napos angol változatát, egyszerűen megoldhatja a honosítást. De igaz ez a vásárolt Windows 7 Enterprise és Ultimate példányokra is.
Tovább a cikkhez >>>

A 10 legfontosabb Windows 7 billentyűparancs
Napjainkban szinte mindenhez az egeret használjuk, ennek ellenére a billentyűparancsok még mindig nem mentek ki a divatból, sőt!
Tovább a cikkhez >>>

A 10 legjobb Windows 7 tipp
Legalábbis pillanatnyilag, és szerintünk. Nem kérdéses, hogy hamarosan még jobb és még több Windows 7 tipp fog napvilágot látni.
Tovább a cikkhez >>>

Windows XP-s alkalmazások használata Windows 7 alatt
Bár a Windows 7-ben is megtalálhatók a korábbi verzióknál már megismert kompatibilitási beállítások, a Microsoft ezúttal biztosra akar menni az XP-ről váltók kényelmét illetően.
Tovább a cikkhez >>>

Így varázsolhatja elő a Quick Launch eszköztárat a Windows 7-ben
A Windows 7 megújult Tálcájáról alapértelmezésben hiányzik a Quick Lacunch eszköztár, és ezúttal előcsalogatni sem olyan könnyű, mint a Windows XP-ben. Viszont nem lehetetlen!
Tovább a cikkhez >>>

Tegyen slideshow-t a Windows 7 hátterének
Ha nem szeretnénk álladóan ugyanazt a háttérképet nézni, a Windows 7-ben pillanatok alatt összedobhatunk egy automatikusan változó kis slideshow-t kedvenc képeinkből.
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Covid miatt még többen maradnak pszichiátriai ellátás nélkül, mint a járvány előtt

A Covid miatt még többen maradnak pszichiátriai ellátás nélkül, mint a járvány előtt

Belföldi repülőjáratokat tiltanak Franciaországban ott, ahol vonattal is lehet menni

Belföldi repülőjáratokat tiltanak Franciaországban ott, ahol vonattal is lehet menni

Fliegauf Bence: Amikor felveri a gaz a társadalmat

Fliegauf Bence: Amikor felveri a gaz a társadalmat