szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Handy Shortcuts persze nem a dokumentumainkhoz vagy az alkalmazásainkhoz kreál ikonokat a Vista vagy a Windows 7...

A Handy Shortcuts persze nem a dokumentumainkhoz vagy az alkalmazásainkhoz kreál ikonokat a Vista vagy a Windows 7 Asztalára. Ennél kicsit összetettebb parancsikonokat készíthetünk el vele, egy-egy kattintással.

Csak egy kattintás és kész!

Ilyen például a gép kikapcsolására, altatására, újraindítására szolgáló ikonok létrehozása, amelyekhez ugyan már mi is szolgáltunk lépésről lépésre megoldásokkal, de be kell vallani, azért a program segítségével kényelmesebben létrehozhatók: mindössze kattintanunk kell a Create gombon a megfelelő opció mellett.
A fentiekhez hasonlóan készíthetünk parancsikonokat a Vezérlőpult különféle elemeihez is, például a programok eltávolítására szolgáló alkalmazáshoz, vagy a Windows biztonsági központjához. Az Advanced fülön pedig különféle Windows 7 és Vista funkciókhoz kreálhatunk gyors elérést, például a hardver biztonságos eltávolításához, a vágólap törléséhez, a Flip3D indításához stb.
Minden bizonnyal kevesen vannak – ha akad olyan egyáltalán – akinek valamennyi létrehozható parancsikon a hasznára válna, de mindenképpen található közöttük egy-két hasznos darab, és Handy Shortcuts leveszi a vállunkról a terhet, hogy ezeket manuálisan kelljen elkészítenünk. A program ingyenes, és telepítés nélkül futtatható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ceglédi: Egy halott csecsemőről

Ceglédi: Egy halott csecsemőről

Fülöp herceg jó néhány saját festményt is hátrahagyott az utókorra

Fülöp herceg jó néhány saját festményt is hátrahagyott az utókorra

10 perces harangszóval emlékeztek a koronavírus áldozataira Szlovákiában

10 perces harangszóval emlékeztek a koronavírus áldozataira Szlovákiában