szerző:
techline.hu

A CA 12 új és továbbfejlesztett vállalati informatikai felügyeleti terméket jelentett be, amelyek lehetővé teszik a...

A CA 12 új és továbbfejlesztett vállalati informatikai felügyeleti terméket jelentett be, amelyek lehetővé teszik a vállalatok és szolgáltatók számára, hogy növeljék virtualizált környezeteik üzleti értékét. A CA megoldásai lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy nagyobb költségcsökkentést, hatékonyságot és rugalmasságot érjenek el a virtualizált számítástechnikai környezetekben az informatikai felügyelet, vezetés, automatizálás és biztonság átfogó képességei segítségével.

„A CA vállalati informatikai felügyeleti megoldásokkal rendelkező ügyfelek könnyebben megteremthetik a virtualizált erőforrások felügyelete esetén a vezérlés és az üzleti reakcióidő közötti egyensúlyt” – mondta Ajei Gopal, a CA termékekkel és technológiákkal foglalkozó részlegének ügyvezető alelnöke. „A CA megoldásai a népszerű virtualizációs platformok felügyeleti képességeire építenek, de azokat vállalati szintű, eltérő környezetben működő felügyelettel bővítik ki, így jobb összesített üzleti eredményeket biztosítanak.”

A vállalatok egyre inkább támaszkodnak a virtualizált megoldásokra: 2008-ban az operációsrendszer-példányok 31 százaléka volt virtuális, ami 2010-re a Forrester Research, Inc. által a hardvereszközök észak-amerikai és európai döntéshozóinak körében végzett, független felmérése szerint 54 százalékra nő. A virtualizált és fizikai környezetek felügyeletének leegyszerűsítése és automatizálása révén a CA segít az ügyfeleknek az üzleti kockázatok csökkentésében, így gyorsabban és magabiztosabban telepíthetnek virtualizált eszközöket a heterogén termelési környezetekbe. A CA kimondottan a virtualizációra fejlesztette ki technológiáját, és rendelkezik megoldásokkal az infrastruktúra-felügyelet, a szolgáltatásfelügyelet, az alkalmazásteljesítmény-felügyelet, az üzleti szemléletű automatizálás és a biztonságfelügyelet terén is.

„A VMware-alapú virtualizált infrastruktúrát építő vállalati ügyfelek az infrastruktúrák közötti átláthatóság és az automatizálás magasabb szintjeit érhetik el a CA kiegészítő felügyeleti megoldásainak segítségével” – mondta Shekar Ayyar, a VMware infrastruktúra-szövetségekkel foglalkozó részlegének alelnöke. „A CA és a VMware felügyeleti megoldásai lenyűgöző párost alkotnak közös ügyfeleink számára a virtualizációs befektetések minél jobb megtérüléséhez, és lehetővé teszik a virtuális infrastruktúra későbbi bővítését is.”

A CA új és továbbfejlesztett termékei csökkentik az üzleti kockázatokat és növelik a virtualizáció előnyeit. A bejelentett, vállalatok és szolgáltatók számára készült új és továbbfejlesztett termékek a következő megoldásokat tartalmazzák az infrastruktúra-felügyelet és az üzleti szemléletű automatizálás területén:

CA Spectrum Service Assurance: egy helyen jeleníti meg a fizikai és a virtuális informatikai infrastruktúra hatását az általa támogatott szolgáltatásokra.   E fejlesztés tovább javítja az informatikai szolgáltatás minőségét és kiszámíthatóságát, mivel rámutat a minőségi problémák és a minőséget fenyegető kockázatok gyökér-okára. Ennek következtében csökkenthetők az informatikai költségek, hiszen kevesebbszer van szükség hibaelhárításra, valamint a javításra fordított átlagos idő is lerövidül. A termék az informatikai szolgáltatások környezetébe helyezve biztosítja az infrastruktúra kiváló megjelenítését; gyors, rugalmas és pontos módszert biztosít a végpontok közötti szolgáltatásmodellek létrehozására; automatizált elemzésekkel segíti a minőségi problémák orvoslását és proaktív módon csökkenti a kockázatokat; az átlátható szolgáltatásjelentésekkel támogatja a jobb vezetőségi döntéseket és a résztvevők felé folytatott kommunikáció javítását; valamint integrálható a leghatékonyabb, skálázható tartományvezérlőkkel az infrastruktúrára, az alkalmazásteljesítményre és a gyökérokra vonatkozó információk lekérése érdekében.

CA Spectrum Automation Manager r11.7: a fizikai, virtuális és hálózati felhőre épülő környezetekben elérhető központosított alkalmazáskonfiguráció-felügyelet és dinamikus üzembe állítás segíti az ügyfeleket az informatikai folyamatok leegyszerűsítésében. Az új verzió villámgyors fizikai-virtuális (P2V) és virtuális-virtuális (V2V) kiszolgáló-üzembeállítást biztosít, így leegyszerűsíti a virtualizációs telepítések bevezetését és bővítését, valamint lehetővé teszi a kiszolgálók gyorsabb helyreállítását. Kibővített támogatást nyújt a VMware vSphere™, Citrix Xen™, IBM LPAR és Sun Solaris™, valamint más platformok eltérő környezeteinek központosított felügyeletéhez, ezáltal segít javítani a költséghatékonyságot, a reakcióidőt és a szolgáltatás minőségét, valamint csökkenteni az informatikai és üzleti kockázatokat.

CA eHealth Performance Manager r6.2: az adat- és hangátviteli hálózatok, fizikai és virtuális rendszerek, adatbázisok és ügyfél/kiszolgáló alkalmazások teljesítményének fizikai és virtuális környezetekben történő proaktív felügyeletét biztosítja. Az új verzió képes felismerni a VMware és más virtuális környezeteket; fontos adatokat gyűjt az optimális teljesítmény fenntartása érdekében; riasztásokat küld a teljesítményértékek határértékeinek elérésekor; megtekinthetővé teszi a virtuális infrastruktúra teljesítményét; valamint az összegyűjtött teljesítményadatokról jelentést készít az elvárt szolgáltatási szint ellenőrzéséhez. A CA tervezi, hogy virtualizációs felügyeleti képességei értékes kiegészítéseként elérhetővé teszi a megoldásban a továbbfejlesztett környezeti és energiagazdálkodási felügyeletet is.

CA Insight Database Performance Manager r11.3: Proaktívan képes felügyelni (valós idejű és az előzményeket tartalmazó nézetekkel) a DB2® Linux®, UNIX® és Windows® rendszereken futó verziói, valamint az Oracle, SQL Server® és Sybase adatbázisok teljesítményét, függetlenül attól, hogy azok fizikai, virtuális vagy hálózati felhőre épülő környezetben működnek.  A termék képes ezt az információt megosztani a többi CA tartománykezelővel, így biztosítja az adatbázisok épségének végpontok közötti átláthatóságát a teljes informatikai környezetben. A verzió új képességei közé tartozik a VMware környezetek adatbázisainak folyamatos, felhasználói beavatkozás nélküli felügyelete (még a VMware VMotion™ segítségével végrehajtott, működés közbeni áttelepítés esetén is), valamint a VMware teljesítményének továbbfejlesztett támogatása a VMware vCenter™ Server proaktív felügyeletével. A további tervezett szolgáltatások között szerepel a CA Spectrum Service Assurance integrációja, amely egy új, „áttekintő” jellegű problémaértékelés vállalati nézete, az SQL-teljesítmény továbbfejlesztett gyökérokelemzése, valamint egy egységes, böngészőalapú felület az elosztott és nagyszámítógépes adatbázisokhoz.

A múlt heti és mai bejelentésekben a CA további új és továbbfejlesztett termékeket jelentett be, amelyek javítják a virtualizált környezetek felügyeletét. 
Látogassa meg a CA webhelyét, ahol többet is megtudhat a CA azon EITM termékeiről, szolgáltatásairól, oktatásáról és támogatásáról, amelyek lehetővé teszik, hogy az ügyfelek jobb megtérülést érjenek el a virtualizáció segítségével.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Halálra rémülő mormotára támad egy róka az év természetfotóján

Halálra rémülő mormotára támad egy róka az év természetfotóján

Műtét közben rosszul lett egy orvos a Semmelweis Egyetemen, miután leszerelték a mobilklímát

Műtét közben rosszul lett egy orvos a Semmelweis Egyetemen, miután leszerelték a mobilklímát

Száguldó hegyomlás lett a legújabb szupererős BMW X7

Száguldó hegyomlás lett a legújabb szupererős BMW X7

Nemzetközi autótolvaj-bandát kapcsoltak le a rendőrök

Nemzetközi autótolvaj-bandát kapcsoltak le a rendőrök

6,6 milliárd forintot adtak ezért a festményért, pedig nem is szép

6,6 milliárd forintot adtak ezért a festményért, pedig nem is szép

Szinte bejáratósan új ez az eladó hazai Trabant

Szinte bejáratósan új ez az eladó hazai Trabant