szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Témákat találni a Firefoxhoz igen egyszerű, mint ahogy a telepítésükhöz sem kell pilótavizsga.

Témákat találni a Firefoxhoz igen egyszerű, mint ahogy a telepítésükhöz sem kell pilótavizsga. Ahogy szeretjük időnként új hátterekkel változtatni számítógépes asztalunkat, éppúgy csempészhetünk változatosságot a napi munkába, ha a Firefoxot ruházzuk fel különféle külsőkkel. Ezekből pedig van választék bőven, ki-ki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelőt.
Az új külső csupán néhány egérkattintásba kerül. Ha megtaláltuk a Mozilla weboldalán a nekünk tetsző témát, akkor egyszerűen az Add to Firefox gombra, majd a telepítésre kattintunk, megvárjuk a téma feltöltését, és újra indítjuk böngészőnket.
Az alábbiakban bemutatjuk a Techline kedvenceit, illetve szívesen fogadjuk a kommentek között, hogy olvasóink milyen külsejű tűzrókával böngésznek.

A nemes fa érintése
Walnut (dió) névre hallgat az 561 Kbájtos téma. Fejlesztői az egész felületet újradizájnolták, az ikonokat áttervezték, és valamennyi háttér olyan, mintha a legnemesebb diófából készült volna. Szinte megsimogatnánk, hogy érezzük a simára csiszolt fafelület érintésének különleges varázsát.
Letöltés >>>

Éjszakai utazás
Éjszakai utazás, de nem is akárhova és akármivel. Az 1,8 Mbájtos téma emléket állít az űrsikló projekt STS-116-os küldetésének. Aki szereti az űrtechnikát és a sötét színeket, mindenképpen próbálja ki (különösen a Beállítások menü érdekes), bár időnként a weblapok fehérsége és a téma sötétsége közötti kontraszt zavarhatja a szemet.
Letöltés >>>

Egy kis napfény, egy kis Hawaii
Hawaii – a szóról a színek, a tánc, a melegség jut eszünkbe, s valami ilyesmit hoz a Firefox életébe is ez az 1,4 Mbájtos téma. Szörfdeszkára ülve válthatunk a keresőmotorok között, szivárvány, illetve hullahoppozó alakok jelennek meg az oldalak váltása során. Aloe!
Letöltés >>>

Tejeskávé a böngészőben
Megitta már a reggeli tejeskávéját, esetleg már a délelőttin gondolkozik? Akkor varázsolja el tejeskávé-böngészővé a Firefoxot. Az 1,7 Mbájtos téma nemcsak a színvilágával tűnik ki társai közül, hanem azzal is, hogy jó pár olyan Firefrox-kiegészítő létezik, amelyeket kifejezetten ehhez a témához készítettek.
Letöltés >>>

Piros cicák…
… zöld (esetleg kék) mezőben. Nos, aki napközben is kedvenc háziállata társaságában szeretne szörfözni, telepítse ezt a mindössze 825 Kbájtos témát. S ha nem tetszik a zöld mező, kék alapra is ültethetők a cicusok.
Letöltés innen illetve innen

Technokraták, figyelem!
Aki vonzódik a technika izgalmas, ám képzeletbeli színeiben azért visszafogottabb világához (s illene jobb egy böngészőhöz?) az nézze meg közelebbről ezt a kissé testes (2,2 Mbájtos) témát.
Letöltés >>>

Csak erős idegzetűeknek!
Halloween ugyan még messze van, de nem árt csöppnyi izgalommal fűszerezni a böngészgetést. Vágyunk egy kis boszorkányosságra? Nos, ha telepítjük ezt az 1,1 Mbájtos témát, akkor pókhálózott felületen, bosziseprűn száguldozhatunk az oldalak között, s mi mással, ha nem csontokkal zárnánk be a lapokat.
Letöltés >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagyobb sebességre kapcsol a Google, 400 új játék jön a Stadiára

Nagyobb sebességre kapcsol a Google, 400 új játék jön a Stadiára

Fekete-Győr: Volner javaslata nem befolyásolja a stratégiánkat

Fekete-Győr: Volner javaslata nem befolyásolja a stratégiánkat

15 százalékkal nőtt a halálozások száma, és nem csak a járvány miatt

15 százalékkal nőtt a halálozások száma, és nem csak a járvány miatt