szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A február közepén, Barcelonában, megrendezésre kerülő Mobile World Congress az év legnagyobb eseménye a...

A február közepén, Barcelonában, megrendezésre kerülő Mobile World Congress az év legnagyobb eseménye a mobilkommunikációval foglalkozó cégek számára. Itt találkoznak ugyanis a szakma képviselői, és itt tájékozódnak a legújabb fejlesztésekről, újdonságokról.
Az ITware már évek óta jelen van a rendezvényen, ahol tavaly először mutatta be MOTIware koncepcióját a nagyközönségnek. A fejlesztés azonban nem zárult le: az elmúlt évben elkészültek az utolsó simításokkal is, és ma már használatra kész a közösségi, technológia-független mobiltévé.
Az innovációval rendelkezésre áll egy olyan technológia, amellyel bárhol és bármikor mobilon is élvezhető a tévénézés élménye. A felhasználók preferenciája alapján a MOTIware maga állítja össze a néző érdeklődését legjobban kielégítő műsorfolyamot, így a nézők 1-2 kattintással eljuthatnak az őket leginkább érdeklő programokhoz a MOTIware különleges elektronikus műsorújságjának segítségével. Mivel a MOTIware képes arra, hogy kövesse a nézők és közösségük szokásait, rövid használat után releváns műsorokat kínál a felhasználónak és baráti körének is. A könnyű kezelés mellett igazi közösségi alkalmazás, hiszen egy gombnyomással megosztható a tévézés élménye.
A MOTIware teljes egészében magyar fejlesztés, és az érdeklődők számát nézve igazi világsikerre tehet szert. A kérdés csupán az, hogy ki lép először, hiszen aki elsőnek bevezeti az alkalmazást, valódi piaci előnyre tehet szert.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!