szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az informatikára szánt kiadások folyamatosan csökkennek, a globális gazdasági válság hatásai már helyi szinten, az...

Az informatikára szánt kiadások folyamatosan csökkennek, a globális gazdasági válság hatásai már helyi szinten, az egyes gazdaságokban – így például Magyarországon is – érezhetővé váltak. Az informatikával szembeni elvárások viszont egyáltalán nem csökkentek. Az ügyfélszolgálat működésének zavartalannak kell lennie, a megfelelőség biztosítása továbbra is kötelező, az informatikai rendszer pedig egyre összetettebb. A még szűkebb költségvetés miatt a magyar vállalatoknak új megközelítésre van szükségük, hogy megfeleljenek a kihívásoknak.

A CA segítségével a vállalatok pénzt kereshetnek és pénzt takaríthatnak meg. Hitvallásunk négy egyszerű szó: maximális érték, minimális pazarlás. Megoldásainkkal az informatikai részlegek elemezhetik, majd az értéket nem teremtő, felesleges műveletek megszüntetésével optimálissá tehetik tevékenységüket. A CA nagyon gyakorlatias cég. Megoldásaink miatt nem kell teljesen átszabni a meglévő rendszereket, emellett átlátható módszertanra, terminológiára és elméletre épülnek.

“Úgy gondoljuk, hogy az informatikai vezetőknek a vállalat számára kulcsfontosságú alkalmazások és szolgáltatások optimális kialakítására és működtetésére kell koncentrálniuk. A CA olyan szoftvert ad a vállalatok informatikai vezetőinek kezébe, amellyel mindez megoldható. Szoftvereinket az teszi kulcsfontosságúvá, hogy biztosítják az üzleti szolgáltatások és az azokat támogató informatikai eszközök, személyzet és folyamatok átláthatóságához szükséges eszközöket.” - mondta Karel Schmidtmayer.
“Nézzük például a virtualizáció terjedését. A Forrester Research felmérése szerint 2008-ban az Észak-Amerikában és Európában használt operációsrendszer-példányok 31%-a volt virtuális, ez az arány 2010-re várhatóan 54%-ra nő. Éppen ezért a virtuális környezetek hatékony kezelése kulcskérdés a virtualizációt bevezető vagy azt tervező informatikai részlegek számára, és ehhez megfelelő eszközöket kell találniuk. Itt jut szerephez a CA: szoftvereinkkel a heterogén (virtuális és fizikai rendszereket egyaránt tartalmazó) környezetek is kezelhetők.”

A CA egyik új megoldása, a CA Spectrum Service Assurance egy helyen jeleníti meg a fizikai és a virtuális informatikai infrastruktúra hatását az általa támogatott szolgáltatásokra. E fejlesztés tovább javítja az informatikai szolgáltatás minőségét és kiszámíthatóságát, mivel rámutat a minőségi problémák okára. Emellett az informatikai költségek csökkentését szintén segíti, hiszen kevesebb időt igényel a hibaelhárítás és a problémák helyrehozása.

Az eHealth Performance Manager szoftver új verziója az adat- és hangátviteli hálózatok, fizikai és virtuális rendszerek, adatbázisok és ügyfél-/kiszolgálóalkalmazások teljesítményének proaktív felügyeletét biztosítja a fizikai és virtuális környezetekben. Az új verzió képes felismerni a VMware és más virtuális környezeteket, fontos adatokat gyűjt az optimális teljesítmény fenntartása érdekében, riasztásokat küld a teljesítményértékek határértékeinek elérésekor, megtekinthetővé teszi a virtuális infrastruktúra teljesítményét, valamint az összegyűjtött teljesítményadatokról jelentést készít az elvárt szolgáltatási szint igazolásához.

A virtualizált és fizikai környezetek felügyeletének leegyszerűsítése és automatizálása révén a CA segít az ügyfeleknek az üzleti kockázatok csökkentésében, így gyorsabban és magabiztosabban telepíthetnek virtualizált eszközöket a heterogén termelési környezetekbe.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Medgyessy szerint hibázott a DK, amikor a keleti vakcinák ellen beszélt

Medgyessy szerint hibázott a DK, amikor a keleti vakcinák ellen beszélt

Irán még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy akár az atomfegyvert is építhessen

Irán még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy akár az atomfegyvert is építhessen

Így lejtett kis híján haláltáncot Ferenc autója egy rámenős előzés során - videó

Így lejtett kis híján haláltáncot Ferenc autója egy rámenős előzés során - videó