szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Seesmic – amelynek Adobe Air-es, azaz cross-platform változatát letölthetjük innen, a külön Windows-verziót pedig...

A Seesmic – amelynek Adobe Air-es, azaz cross-platform változatát letölthetjük innen, a külön Windows-verziót pedig innen – nem az egyetlen megoldás, ha normális kivitelű Twitter kliensre vágyunk, ám az ingyenes felhozatalban a legjobbak közé tartozik!
A felületét kedvünkre alakíthatjuk, használhatjuk úgy, hogy a friss bejegyzéseket, személyes üzeneteinket, válaszainkat stb. egyszerre lássuk át, de akár átalakíthatjuk a megszokott chat programok keskenyebb, helytakarékosabb felépítésére is.

Kényelmes felület az olvasáshoz...

A segítségével rendkívül kényelmesen kereshetünk a „csiripelések” között, ráadásul a kereséseket akár el is menthetjük, így később már csak egy kattintás az újrahasznosításuk.
Új üzeneteink közzétételében is nagy segítség a program, hiszen azonnal képes rövidíteni az üzenetbe illesztett linkeket, és egy mozdulattal intézhetjük a megosztani kívánt képek feltöltését, valamint a rájuk mutató link szövegbe illesztését.

...és az üzenetek küldéséhez is.

Remek extra a saját listák összeállításának lehetősége, amelynek a segítségével csoportosíthatjuk a „követett” csiripelőket, így egy kattintással szűrhetünk az adott felhasználók üzeneteire, ha éppen nem kívánunk mindenkitől minden üzenetet végigböngészni. A program nem nyerne gyorsasági versenyt, de ha egyszer beindul, utána már kellemes sebességgel használható.

Twitterezés teljes képernyőn

Extraként letölthetjük még hozzá – Windowsra – a Seesmic Look elnevezésű szoftvert is, amely nagyon látványos, kicsit a médiaközpontokra hajazó felületen mutatja a legfrissebb tweeteket, amelyek között kategóriák szerint válogathatunk, vagy éppen kereshetünk is kulcsszavakra.
A Seesmic mobil platformokra is elérhető, egészen pontosan a Blackberryvel és Android alapú mobillal rendelkezők vehetik használatba útközben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Itt a világ első Twitter-albuma!

A SuperCollider nevű ingyenes szoftverrel „lefordítják” a zenéket, így azok bekódolt változata elfér 140 karakteren...