szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Aspire One 532G netbook paraméterei, leszámítva a grafikus kártyát a „szokásosnak" mondhatók: nagyjából tízórányi...

 Az Aspire One 532G netbook paraméterei, leszámítva a grafikus kártyát a „szokásosnak" mondhatók: nagyjából tízórányi akkumulátor üzemidő (optimális esetben),  beépített Wi-Fi, 10,1” Hi-Def LED hátsó-megvilágítású kijelző és opcionális 3G. A lényeg persze nem ez, hanem a grafikus kártya, hiszen végre HD minőségben nézhetünk Youtube és Hulu filmeket, vagy akár játszhatunk kedvenc játékainkkal, már amennyiben nem zavar a kijelző apró mérete.

A gép egyszerűen csatlakoztatható bármilyen HDTV-hez - nincs is jobb, mint utazás közben bárhol összeállítani saját házimozinkat, pillanatok alatt. A kártya memóriája 512 MB-os, Mass Effektezni tehát nem fogunk, de a közepes kategóriájú játékokat szépen futtatja, a filmekkel pedig csont nélkül megbirkózik.

 

Online HD anyagok lejátszásakor a gép lecsökkenti az áramfogyasztást, annak rérdekében, hogy az akkumulátor tovább bírja. Az NVIDIA Optimus technológia – az alkalmazás szükségletétől függően – intelligens módon, automatikusan és simán vált az erős NVIDIA ION GPU és az akkumulátor-kímélő integrált grafikai megoldás között, így megfelelő akkumulátor élettartamot és kiváló teljesítményt nyújt, amikor arra van szükség. 

A hálózati töltő, amelyhez különböző átalakítók is járnak, utazáshoz készült, ezért könnyebb, mint a hagyományos adapterek. A csupán 1” vastag és nagyjából egykilós Aspire One 532G-t zafír kék, rubint vörös, üveggyöngy ezüst színben árulják majd, 2010 első negyedévének végétől. Hamarosan alaposan leteszteljük!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Új Acer P7290 videó-projektor

A P7290 olyan képeket jelenít meg, melyekben az árnyékolás még természetesebb és kiegyensúlyozottabb, így érve el az...

techline.hu Tech

Miért nem veszik a Tábla PC-t?

A Microsoft óriási jelentõséget tulajdonított a masinának (azóta kicsit alábbhagyott a lelkesedésük), forradalomról és...

Mohamed szaúdi trónörökös rendelte el Khashoggi meggyilkolását

Mohamed szaúdi trónörökös rendelte el Khashoggi meggyilkolását

Elrabolt nigériai iskolások: 27 fiút szabadon engedtek, 317 lányról még mindig semmi hír

Elrabolt nigériai iskolások: 27 fiút szabadon engedtek, 317 lányról még mindig semmi hír

Nyolcvanezer forintot kapnak a hétvégén is oltó orvosok

Nyolcvanezer forintot kapnak a hétvégén is oltó orvosok