szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az XF2 méretében a hordozható háttértárolókéhoz hasonló, tudása mégis az asztali lejátszókéval vetekszik.

Az XF2 méretében a hordozható háttértárolókéhoz hasonló, tudása mégis az asztali lejátszókéval vetekszik. A mindössze 2,5 cm vastag lejátszót TV-hez vagy monitorhoz csatlakoztatva akár 1080p Full HD felbontásban is élvezhetjük a vetítést, mivel szinte minden számítógépes formátummal kompatibilis, így az egyre népszerűbb nagyfelbontású MKV és a már ismert DivX fájlokkal is.

Egyes multimédiás meghajtók az 5.1-es hangformátumot nem tudják értelmezni, ezzel szemben az XF2 a DTS/Dolby hangtámogatással felismeri és 2.0-ban játssza le az ilyen tartalmakat. Az otthoni mozizás élményét a Gyors és Lassú visszajátszás funkció, és a felhasználók igényei alapján egyszerűen használható távirányító teszik teljessé. A képek nézegetéséhez háttérzenét is választhatunk, a képtárban pedig a Mozaik nézettel kereshetünk gyorsan és egyszerűen.

Az LG legújabb multimédia meghajtója a fájlokat típusuk szerint rendszerezi, így külön tárolja a filmeket, zenéket és fényképeket. Az energiatakarékosság érdekében pedig képernyővédő funkció is rendelkezésünkre áll. A készülék, amely már kompatibilis a Windows 7 rendszerrel, USB porttal csatlakoztatható a számítógéphez.

Bruttó ajánlott fogyasztói ára 54 900 forint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt

Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt

A kormány száz lélegeztetőgépet adott a vajdasági magyaroknak

A kormány száz lélegeztetőgépet adott a vajdasági magyaroknak

Trump egyelőre nem árulja el, hogy elindul-e a 2024-es elnökválasztáson

Trump egyelőre nem árulja el, hogy elindul-e a 2024-es elnökválasztáson