szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az LG célja a BD570 bevezetésével, hogy a felhasználók számára elérhetővé tegye az otthoni nagyfelbontású filmélményt.

Az LG célja a BD570 bevezetésével, hogy a felhasználók számára elérhetővé tegye az otthoni nagyfelbontású filmélményt. Azáltal pedig, hogy a készüléket olyan kapcsolódási lehetőségekkel látták el, mint a Wi-Fi, a DLNA vagy a CIFS, a szórakozni vágyók zenei, videós és egyéb szórakoztató tartalmak hihetetlen választékát tudják megjeleníteni tévén.

A vezeték nélküli internetkapcsolat révén a BD570 lejátszóval a YouTube vagy a Picasa tartalmai a számítógép képernyője helyett nagyméretű HD TV-n jeleníthetők meg. A készülék kibővítve a hagyományos Blu-ray lemezek lehetőségeit, további webes tartalmakat is kínál a BD Live 2.0 szolgáltatás révén, valamint kényelmes hozzáférést biztosít például az Accuweather helyi és globális időjárási előrejelzéseihez is. A BD570 elsőként alkalmazza a Gracenote MusicID-Stream szolgáltatást, mely egyetlen gombnyomásra ad olyan részletes információkat a filmben felcsendülő zenéről, mint az előadó, a dal címe vagy az album címe.
A lejátszó nyújtotta szolgáltatások országonként eltérők lehetnek, de mind egyszerűen elérhetők és kezelhetők a BD570 új, felhasználóbarát, interaktív menüjéből.

A BD570 Wi-Fi kapcsolaton keresztül a DLNA vagy a CIFS szabványnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható az otthoni számítógépekhez és egyéb DLNA, CIFS szinkronizálásra képes tárolóeszközökhöz. A HD minőségű DivX és MKV filmek lejátszása akár USB-s merevlemezről és flash meghajtóról egyaránt lehetséges. A BD570 a legtöbb TV-hez egyetlen HDMI kábellel csatlakoztatható, így a nézők mindig a lehető legjobb képminőséget élvezhetik, akár Blu-ray lemezekről, akár 1080p felbontásra felkonvertált hagyományos DVD-kről van szó.

Az LG innovatív technológiának köszönhetően a készülék energiafogyasztása készenléti állapotban különösen alacsony, kevesebb, mint 0.09W.
Bruttó ajánlott fogyasztói ár: 64 990 forint

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!