szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Garmin VoiceStudio nevű ingyenes szoftvere egyelőre még nem mindentudó: csak meghatározott GPS-ekhez alkalmazható...

A Garmin VoiceStudio nevű ingyenes szoftvere egyelőre még nem mindentudó: csak meghatározott GPS-ekhez alkalmazható (ezek listája letölthető innen) , ráadásul csak néhány nyelvvel használható (amerikai és brit angol, német, spanyol, francia, olasz), azonban, mivel hamarosan várható a mindkét irányba történő terjeszkedés, egy rövid bemutatót így is megér.
A szoftver, mint említettük, ingyenes, és letölthető innen. Az exe fájlra, majd a Run-ra kattintás után három lehetőség közül választhatunk, s a telepítéshez az elsőre kell kattintanunk. A licencfeltételek elfogadása és a Next billentyűre kattintás után pillanatok alatt lezajlik a telepítés.
A program használatba vétele során először egy nevet kell megadnunk, hiszen a későbbiekben majd ezt kell választanunk, ha azt szeretnénk, hogy a saját hangunkon navigáljon a készülék. Ugyancsak itt választhatunk a nyelvek közül is.

Itt adunk nevet a hangnak, és itt választunk nyelvet is

A továbbiakban legalább fél órát fel kell áldoznunk a szabadidőnkből, ugyanis minden egyes  kifejezést be kell vinnünk a gépbe, természetesen egy mikrofon segítségével. Vissza is játszhatjuk, amit mondtunk, s ha nem tetszik, korrigálhatunk.

Dolgozik a Garmin a hangstúdiója

Ha elkészültünk, nincs más hátra, mint kiválasztani a csatlakoztatott eszközt, és átküldeni rá, amit felvettünk (Send to GPS). Ezt egyébként csak akkor engedi meg a program, ha valamennyi kifejezéssel végeztünk. Ha minden sikerült, nyugtázó üzenetet kapunk (Successfully sent), s a készülék menüjébe a megadott név alatt, a mi hangunk is bekerült.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lecsupaszították a Blaha Lujza tér felújítását, de így is csúszhat a megvalósítás

Lecsupaszították a Blaha Lujza tér felújítását, de így is csúszhat a megvalósítás

Nem oltanak orosz vakcinával Ausztriában, amíg nincs meg az uniós engedély

Nem oltanak orosz vakcinával Ausztriában, amíg nincs meg az uniós engedély

Ez lehet a következő nagy filmes szenzáció

Ez lehet a következő nagy filmes szenzáció