szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Garmin egyik ügyes szoftvere már azt is lehetővé teszi, hogy a cég navigációs eszközeinek egy részét a saját hangjával lássa el a tulajdonos.

A Garmin VoiceStudio nevű ingyenes szoftvere egyelőre még nem mindentudó: csak meghatározott GPS-ekhez alkalmazható , ráadásul csak néhány nyelvvel használható (amerikai és brit angol, német, spanyol, francia, olasz), azonban, mivel hamarosan várható a mindkét irányba történő terjeszkedés, egy rövid bemutatót így is megér.
A szoftver ingyenes. Az exe fájlra, majd a Run-ra kattintás után három lehetőség közül választhatunk, s a telepítéshez az elsőre kell kattintanunk. A licencfeltételek elfogadása és a Next billentyűre kattintás után pillanatok alatt lezajlik a telepítés.

A program használatba vétele során először egy nevet kell megadnunk, hiszen a későbbiekben majd ezt kell választanunk, ha azt szeretnénk, hogy a saját hangunkon navigáljon a készülék. Ugyancsak itt választhatunk a nyelvek közül is. Honnan lehet letölteni, és mi a további teendő? Olvassa el a részleteket a techline.hu cikkében!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Az öt legjobb Firefox-tuningoló trükk

A Firefoxról sok mindent el lehet mondani, jót is, rosszat is vegyesen. Egyet azonban mind a rajongók, mind az ellenzők kénytelenek elismerni: a Mozilla böngészőjénél nincs testre szabhatóbb a világon.

hvg.hu Tech

Emberi kar az érintőképernyő

A pittsburghi Carnegie Mellon University és a Microsoft Research Labs kutatói kifejlesztették a 'Skinput' névre keresztelt rendszert, amely az emberi bőrt használja érintőképernyőnek.

hvg.hu Tech

Böngésszen egér nélkül!

A gleeBox egy ügyes kis plug-in, melyet a Firefoxhoz vagy a Chrome-hoz használhatunk, és ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen tallózzuk a honlapok tartalmát, anélkül, hogy az egérért nyúlnánk.

hvg.hu Tech

Három magyar e-kiválóság a CeBIT-en

A Prezi.com az innovatív prezentációs alkalmazásért, az MTA SZTAKI a pocket guide turisztikai navigációs megoldásért, a Typotex Kft. pedig a Bábel Mátrix Web Antológiárt kapott díjat a CeBIT-en.

Babos Tímeának félbe kell hagynia egy tornát a koronavírus-fertőzése miatt

Babos Tímeának félbe kell hagynia egy tornát a koronavírus-fertőzése miatt

Eltolták a Kolorádó fesztivált augusztusra

Eltolták a Kolorádó fesztivált augusztusra

A frászt hozta egy autósra egy nő, aki mintha benzinnel kezdett volna kocsit mosni

A frászt hozta egy autósra egy nő, aki mintha benzinnel kezdett volna kocsit mosni