szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

BB FlashBack ExpressA BB FlashBack sokoldalú és jól használható képernyő-videózó szoftver Windowsra.

BB FlashBack Express
A BB FlashBack sokoldalú és jól használható képernyő-videózó szoftver Windowsra. Szerkesztési lehetőségek tekintetében is sokoldalú a program, kényelmesen nagyíthatunk, kiemelhetünk részleteket, alakíthatjuk a hangsávot, feliratozhatunk, képeket helyezhetünk el a felvételen, gyorsíthatunk, lassíthatunk stb. Sajnos nem ingyenes, de ha komolyan foglalkozunk a screencam videók készítésével Windowson, akkor megérheti a 64, illetve 160 eurós árát (attól függően, hogy a Standard vagy a Professional változatot vásároljuk meg).
Ha viszont csak hobbi szinten űzzük a dolgot, és megvagyunk a felvételek utólagos vágása (nagyítás, átrendezés stb.) nélkül is, illetve beérjük a Flash, illetve az AVI kimeneti formátumokkal, akkor elegendő letölteni a BB FlashBack Express névre hallgató változatot, teljesen ingyen!
Ezzel szintén rögzíthetjük a képernyő eseményeit, a webkamera képét, és a mikrofonba szövegelés mellett akár a rendszer hangjait is, külön sávon. Mindezt professzionális minőségben!
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Win 7 Start Button Changer
Ha valaki szeretné a Windows 7 Start gombját személyre szabni, annak a Win 7 Start Button Changer elnevezésű kis programot javasoljuk. Mármost ez a művelet nem veszélytelen, ezért két dolgot javasolunk: csak az kezdjen bele, aki legalább közepes szinten ért a Windows használatához, illetve előtte a fontos adatainkról készítsünk biztonsági másolatot.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

gleeBox
A gleeBox egy ügyes kis plug-in, amelyet a Firefoxhoz vagy a Chrome-hoz használhatunk, és amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen tallózzuk a honlapok tartalmát, anélkül, hogy az egérért nyúlnánk. Ha valahol, akkor itt a kényelem persze teljesen szubjektív, mindenki döntse el maga, hogy mit gondol róla. A gleeBox mindenesetre itt van, és ingyen letölthető bárki számára, aki ódzkodik az egértől.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Visual LightBox
A program főbb jellemzője sokak számára valószínűleg könnyen kitalálható a nevéből is: a népszerű és számtalan oldalon felbukkanó Lightbox-stílusú galéria létrehozására hivatott. Utóbbi nagyon felkapott a neten, lépten-nyomon beleakadhatunk az eredeti Lightboxba vagy klónjaiban. A Visual LightBox segítségével egy hasonló album elkészítése alig néhány mozdulat.
Mindössze be kell hívnunk a programba a felhasználni kívánt képeket, majd a beállítási lehetőségeket megszemélyesítő fogaskerék ikonra kattintva meg kell adnunk néhány alap adatot, illetve ki kell választanunk az ízlésünknek megfelelő sablont.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Garmin VoiceStudio
A Garmin egyik ügyes szoftvere már azt is lehetővé teszi, hogy a cég navigációs eszközeinek egy részét a saját hangjával lássa el a tulajdonos.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyarországi támogatásból mentik meg a tacsi református templom mennyezetét

Magyarországi támogatásból mentik meg a tacsi református templom mennyezetét

Korábban megfogadta, hogy nem lesz több corgija, most mégis két kutyakölyköt kapott fiától II. Erzsébet királynő

Korábban megfogadta, hogy nem lesz több corgija, most mégis két kutyakölyköt kapott fiától II. Erzsébet királynő

Harc közben, a fronton halt meg Csád elnöke

Harc közben, a fronton halt meg Csád elnöke